petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela Serije A, a mi smo za vas izabrali najzanimljivije mečeve. Ovo kolo će obeležiti derbiji, kako u Italiji tako i u celoj Evropi.

15h Napoli-Atalanta

Dobar učinak Napolija u prva dva kola je pao u senku nakon prošlog kontroverznog meča. Naime, u prošlom kolu su trebali da igraju protiv Juventusa u Torinu, ali je vlasnik Napolija odlučio da ne pošalje tim na taj meč zbog zaraze njegovih prvotimaca korona-virusom. Pravilnik Serije A, nalaže da se u tim situacijama na utakmicu šalju samo zdravi igrači, pa koji god, to se desilo i Đenovi u kolu pre toga baš protiv Napolija i tu su poniženi sa 6 komada. Tada predsedniku Napolija nije smetalo što je protivnik oslabljen, a sada kada je on bio u toj situaciji odlučio je da ne igra. To je dovelo do registrovanja meča sa Juventusom 3-0 u korist domaćina i oduzimanjem 1. boda Napoliju. Situacija se još uvek nije skroz popravila, jer su van tima Elmas i Zijelinski koji su još uvek zaraženi, a povređeni su i Insinje i Malcuit. Na stranu sve to, ali Napolijeva igra je zaista dobra u poslednje vreme. Oni igraju zaista dobro, Gatuzo je napravio zaista dobra tim koji igra lep i ofanzivan fudbal. U dva kola 8 datih golova i nijedan primljen je zaista dobar učinak. Sigurno će im ova situacija zbog korone dodatno podignuti inat i verujem da će igrati još bolje.

Na noge im dolazi ekipa koja igra najlepši fudbal u Italiji, pa možda i u Evropi. Atalanta je ekipa koju je prelepo gledati. Igraju strašan, napadački fudbal, od prvog do poslednjeg minuta. Jednostavno Gasperini je napravio tim gde svih 11 igrača mogu da postignu gol u bilo kom trenutku. Najefikasniji su u ligi, užasno su opasni, bukvalno melju ekipe. Imaju strašan procenat iskorišćavanja prilika. Eto, protiv Lacija su u prvom poluvremenu iz 3 šanse dali 3 gola, a Lacio je igrao pritom mnogo bolje od njih. Ipak, oni su sve svoje iskoristili. Gomez je počeo sjajno ovu sezonu, najbolji je strelac i asistent. Naravno tu su i Muriel i Zapata, gol mašine. Još kad se oporavi i Iličić to će biti zaista ubitačna ekipa. Jednostavno milina ih je gledati. Šta da vam kažem, zavalite se u fotelje i uživajte u igri Atalante.  Možda je to ta sezona !?!?!?

Očekivani sastavi:

Napoli (4-2-3-1): Ospina; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Hysaj; Fabian Ruiz, Lobotka; Politano, Lozano, Mertens; Osimhen

Injured: Zielinski, Insigne, Elmas, Malcuit

Atalanta (3-4-1-2): Sportiello; Toloi, Palomino, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Gomez; Muriel, Duvan Zapata

Injured: Pessina, Caldara, Gollini, Piccini

Prognoza: Duel dva tima koja igraju jako lep i ofanzivan fudbal. Takva igra tj. ti stilovi igre bi trebali da nam donesu jedan efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.40

GG3+  @ 1.60 

GG i G2+ @  2.12

za hrabre D2+ i G2+  @ 3.45

4:1


18h Inter-Milan

Prvi ovosezonski derbi “ De la Madonina “ biće u senci pandemije Korona virusa koja je uzela maha u oba tima.

Inter je dobro počeo sezonu, tri kola i 7 osvojenih bodova. Napad funkcioniše jako dobro, Lautaro i Lukaku igraju sjajno, u tri kola Inter je postigao čak 10 golova, što je preko 3 gola po meču. Ipak, koliko je napad odličan, toliko je odbrana loša. Primili su golove na svakom od tri meča, tako da je to segment igre na kojem će Konte morati da poradi. Što se tiče zdravstvenog bilansa na ovom meču će nedostajati čak 7 igrača, 5 zbog korone Milan Skriniar, Radja Nainggolan, Ashley Young, Roberto Gagliardini i Ionut Radu, kao i dva povređena igrača Vesino i Sensi.

Milan je sa druge strane fantastično počeo sezonu. Tri kola i isto toliko pobeda uz gol razliku 7-0. Istina, pobedili su Krotone, Speziu i Bolonju, ne tako jake rivale, ali opet. Za navijače Milana je i ovo veliki uspeh, jer oni dugo nisu vezali tri pobede u ligi. Dobra stvar je i povratak Zlatana Ibrahimovića u ekipu, on se oporavio od korona-virusa, a Rebić je van terena što se ovog meča tiče.

Očekivani sastavi:

Inter (3-5-2): Handanovic; D’Ambrosio, De Vrij, Kolarov; Hakimi, Brozovic, Vidal, Barella, Perisic; R Lukaku, Lautaro Martinez

Suspended: Sensi

Injured: Vecino, Nainggolan, Skriniar, Gagliardini, Radu, Young

Milan (4-2-3-1): G Donnarumma; Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Calhanoglu, Leao; Ibrahimovic

Injured: Musacchio, Conti, Rebic, Duarte, Gabbia

Prognoza: Nezahvalno je prognozirati pobednika u ovakvom derbiju, jer ovakve mečeve često može da reši trenutak inspiracije nekog igrača. Ipak, ono što se čini najrealnije jesu golovi. Trebalo bi da ih bude na obe strane.

Tip: GG @ 1.60 – 1:2


20:45h Krotone-Juventus

Novi član Serije A, Krotone, nije baš najbolje počeo ovu sezonu. U tri kola isto toliko poraza. Ti porazi dodatno dobijaju na težini kada se vidi da su ostvareni protiv ne toliko jakih rivala. Đenova i Sasuolo su im dali po 4 gola, dok je Milan dao 2, dakle 10 primljenih golova u 3 kola. Igra je bila dosta loša na tim mečevima, ne samo odbrana, već i napad koji nije bio nimalo kreativan. Ukoliko nastave u ovom ritmu vrlo brzo će se vratiti u niži rang. Na ovom meču će biti bez Ahmad Benalia i Emmanuela Riviera.

Korona virus je zahvatio i Juventus. Kao što već svi znate Kristijano Ronaldo je pozitivan na Korona virus, a pre neki dan pozitivan je bio i Mekeni koji je bio sa timom kada je zaražen. Zbog svega toga ekipa je poslednjih dana u takozvanom “ mehuru “ u jednom hotelu gde su izolovani od svih. Izostanak Ronalda nije jedini problem. Van tima su i De Liht, Ramzi. Dibala još uvek nije skroz spreman, nije igrao za Argentinu zbog stomačnih problema, a što se gola tiče Bufon će verovatno zameniti Sčesnog. Ovaj meč biće prilika da debituje i novo kapitalno pojačanje Kijeza.

Očekivani sastavi:

Crotone (3-5-2): Cordaz; Magallan, Djidji, Golemic; Molina, Petriccione, Cigarini, Vulic, Reca; Simy, Messias

Injured: Benali, Riviere

Juventus (3-4-3): Buffon; Danilo, Bonucci, Chiellini; Cuadrado, Arthur, Bentancur, Frabotta; Chiesa, Morata, Kulusevski.

Injured: De Ligt, Ronaldo, Ramsey, McKennie

Prognoza: Pored svih problema Juventus bi trebalo da dobije ovaj meč, bez većih problema.

Tip: 2 @ 1.50

2 i 0-3 golova @ 2.25

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje