utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Benevento-Atalanta

Benevento ovaj meč dočekuje u dosta dobroj formi. U poslednjih 5 kola izgubili su samo jedan meč i to od Milana. Ekipa Simonea Inzagija igra zaista dobro i jedna su od prijatnih iznenađenja ove sezone. Igraju lep, napadački fudbal. Njihovi mečevi su poprilično efikasni. Što se ovog meča tiče, Inzagi će imati problema pri sastavljanju tima, jer mu nedostaje 6 igrača, od toga prvi levi bek Letisija i napadač Falke. Ipak, bez obzira na sve to nema sumnje da će Benevento i na ovom meču igrati napadački, pa što bude.

Atalanta se posle krize u koju je zapala sredinom novembra i tokom početka decembra, počela polako dizati. Čini se da se ekipa navikla na igru bez kapitena Gomeza. Zapravo njegove razmirice sa trenerom su i dovele do nemira u svlačionici i to se odrazilo na teren. To je rešeno, Gomez je odstranjen iz tima i Atalanta ponovo igra onaj stari, lep napadački fudbal. U poslednjih 5 kola ostvarili su 3 pobede i 2 remija. Na tih 5 mečeva su postigli 15 golova ,dakle u proseku 3 po meču. Ovaj podatak deluje još impresivnije kada se pogleda protiv kojih su to ekipa igrali. Igrali su protiv Juventusa, Rome, Sasuola, Parme i Bolonje. Dakle, prilično nezgodan raspored. Ovom serijom dobrih rezultata približili su se mestu koje vodi u Ligu Šampiona i sva je prilika da ćemo do juna gledati opet onu staru dobru Atalantu. Na ovom meču van tima je samo Pašalić.

Očekivani sastavi:

Benevento (4-3-2-1): Montipò; Improta, Glik, Tuia, Barba; Inonita, Schiattarella, Hetemaj; R Insigne, Caprari, Lapadula

Injured: Volta, Viola, Moncini, Caldirola, Letizia

Atalanta (3-4-2-1): Gollini; Toli, Romero, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Pessina, Ilicic; Zapata

Injured: Pasalic

Prognoza: Atalanta je bliža pobedi na ovoj utakmici koja bi trebala da bude poprilično efikasna.

Tip: GG i G2+ @ 2.12 – 1:4


20:45h Milan-Torino

Juventus je u prošlom kolu prekinuo Milanovu bajku. Konačno su doživeli poraz i na neki način ih je Juventus spustio na zemlju. Ta utakmica je pokazala da Milan, još uvek, nije tim koji može da uzme Skudeto, još su nezreli za to. Videćemo kako će se sad ponašati nakon ovog bolnog poraza od jednog od direktnih konkurenata. Dodatni problem za Piolija jesu i izostanci. Na ovom meču će im nedostajati čak 7 igrača, od toga prva dva napadača. Zaista teška situacija za Piolija. Mišljenja sam da će narednih par kola pokazati koliko je Milan zaista jak i po sastavu, ali i po mentalitetu.

Torino muku muči ove sezone. Nalaze se tik iznad zone ispadanja, po svemu sudeći biće ovo jedna veoma mučna sezona za njihove navijače. Dobra stvar tj. tračak nade jesu poslednjih par kola. Istina da su vezali tri remija i jednu pobedu, ali i to je značajno bolje od onoga što su ostvarili u prethodnom delu šampionata. Igra je takođe nešto bolja, stvaraju dosta šansi, tj. počeli su da realizuju šanse. Upravo je ta realizacija bila glavni problem. Oni nemaju previše problema sa povredama pred ovo kolo. Bitno je napomenuti i to da će ovo biti prvi duel trenera Torina Đampaola protiv Milana od kad je otpušten iz tog kluba. Sigurno da će imati veliki motiv da se pokaže protiv njih.

Očekivani sastavi:

Milan (4-3-3): G Donnarumma; Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez; Kessié, Tonali; Castillejo, Brahim Diaz, Hauge; Rafael Leao

Injured: Ibrahimovic, Rebic, Gabbia, Bennacer, Calhanoglu, Krunic, Saelemaekers

Torino (3-5-2): Sirigu; Izzo, Lyanco, Bremer; Singo, Lukic, Rincon, Linetty, Ricardo Rodriguez; Verdi, Belotti

Prognoza: Nije Milan siguran na ovom meču, bolja je opcija igrati golove.

Tip: GG @ 1.70 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje