četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu je na programu tri duela Serije A.

15h Milan-Salernitana

Milan je  u prošlom kolu ostvario veoma važnu pobedu protiv Đenove. Ta pobeda je prekinula njihovu lošu formu i seriju od tri meča bez pobede. Uprkos toj lošijoj formi nisu nešto mnogo nazadovali na tabeli, još uvek su na drugom mestu i to samo sa bodom zaostatka za Napolijem. Šta da kažem za Milan ove sezone. Napadački igraju sjajno, postigli su 33 gola, samo je Inter dao više, dodatna snaga je povratak Ibrahimovića u tim. Ipak, koliko im je napad jak, toliko je odbrana slabiji deo tima. Zaista su retki mečevi na kojima Milan izdrži da ne primi gol. Tome mora da se pridoda i podatak da se protiv Đenove povredio Kjaer, pa je ta odbrana sad dodatno oslabljena. Moraže Pioli da potraži zamenu u zimskom prelaznom roku, priča se da hoće našeg Milenkovića. Osim Kjaera van tima su i Kalabrija, Rebić i Benaser.

Salernitani nikako ne ide ove sezone. Trenutno su na poslednjem mestu na tabeli sa svega 8 osvojenih bodova. Imaju najgori napad sa 11 postignutih i odbranu sa 31. primljenim golom. Sve u svemu zaista im se loše piše. Trenutno su zasigurno prvi favorit za ispadanje u Seriju B. Moraće mnogo toga da poprave ukoliko žele da opstanu u ligi ili makar dođu u situaciju da se bore za opstanak. Oni zapravo i nemaju toliko lošu ekipu, ima tu dobrih igrača, ali nekako ne štima nešto. Pogotovo tu mislim na napadački deo. Imaju Riberija, imaju Simija nisu to loši igrači, ali svega 11 golova, to je baš loše. Na današnjem meču će biti dodatno oslabljeni neigranjem Rugerija, Kulibalija i Riberija.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Maignan; Kalulu, Romagnoli, Tomori, Hernandez; Tonali, Kessie; Leao, Messias, Diaz; Ibrahimovic

Salernitana possible starting lineup:
Belec; Veseli, Gyomber, Gagliolo, Ranieri; Zortea, Kastanos, Capezzi, L. Coulibaly; Djuric; Bonazzoli

Prognoza: Milan je ovde veliki favorit i trebalo bi da slavi sa dosta postignutih golova

Tip: 1 i 3+ @ 1.65 rez 2-0 


20:45h Napoli-Atalanta

Napoli je ove sezone osvojio samo 5 bodova manje od maksimuma, što je poprilično impresivno. Nakon sjajne pobede protiv Lacija prošle nedelje usledio je veliki kiks protiv Sasuola tokom nedelje. Imali su sve protiv Sasuola, prednost od dva gola, ali su dozvolili sebi da se Sasuolo vrati i izvuče jedan bod. Ima Napoli najbolju odbranu ove sezone, primili su svega 9 golova. Ipak, ono što može da ih zabrine jeste to da su od tih 9 golova čak 6 su primili u poslednjih 5 kola. To dovoljno govori da je odbrana malo pala. Sreća pa napad još uvek drži konstantnost i postiže golove. Na današnjem meču Napoli će imati dosta problema sa sastavom. Van tima je stub odbrane Kulibali, kao i najbolji igrač Osimhen, a takođe pod upitnikom su i Insinje i Ruiz. Dakle, dva najbitnija igrača u odbrani i dva najbitnija igrača u napadu su van tima pred ovaj veoma bitan meč. Sigurno da to nije baš najbolji podatak kada im gostuje jedan od najboljih napada u ligi.

Atalanta je opet ona stara. Atalanta je po efikasnosti trenutno na drugom mestu, samo je Bajern Minhen ispred njih. Ušli su u strašnu formu. U seriji su od 4 vezane pobede i došli su u Top 4 tima u ligi. Napoli im trenutno beži svega 5 bodova i u slučaju pobede ovde razlika bi pala na svega 2 poena. Gasperini je tempirao formu ekipe za ovaj najbitniji i najzgusnutiji raspored u ovoj godini. Oni su loše krenuli sezonu, prosipali bodove na sve strane, ali eto iz kola u kolo sve su bolji i bolji. Ova serija pobeda je počela pobedom protiv Juventusa u Torinu gde nisu slavili 30 godina. Sigurno da im je ta pobeda podigla samopouzdanje, jer su posle toga demolirali Veneciju sa 4 gola, a pre toga Speciju sa 5 golova. Još jedna dobra vest po Gasperinija je da nema povređenih igrača, jer se u tim vratio i Hatebur. Koliko je ovo bitan meč za njih najbolje govori podatak da je Gasperini nekolicinu bitnih igrača odmorio tokom nedelje baš zbog ovog meča.

Očekivani sastavi:

Napoli possible starting lineup:
Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Rui; Demme, Ruiz, Zielinski; Lozano, Mertens, Insigne

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Toloi, Demiral, Djimsiti; Zappacosta, Freuler, De Roon, Maehle; Malinovskyi, Pasalic; Zapata

Prognoza: Ovo bi trebalo da bude jedan efikasan meč sa golovima na obe strane.

Tip: 3+ @ 1.78 rez 2-3

GG3+ @ 2.00

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje