petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A, a mi smo za Vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

15h Bolonja-Verona

Bolonja u ovo kolo ulazi sa serijom od čak 8 mečeva bez pobede. Poslednju pobedu su ostvarili krajem novembra prošle godine. U tih 8 mečeva imali su čak 5 remija i 3 poraza. Bolonja iz kolo u kolo sve više klizi na tabeli i ako ovako nastave doćiće do zone ispadanja, što je daleko od onoga što su svi u klubu želeli na početku sezone. Moraće Mihajlović nešto da promeni, neka promena je preko potrebna ukoliko žele da se trgnu i krenu u seriju dobrih rezultata. Odbrana je još uvek glavni problem. Vrlo su retki mečevi na kojima oni ne primaju golove, imali su seriju od čak 38 mečeva na kojima su primali makar po jedan gol. Napad i nije toliko loš, ali odbrana sve pokvari šta napad uradi. Otuda i toliko remija.

Verona je sa druge strane u mnogo boljoj formi. Oni su na sredini tabele, u ovo kolo ulaze nakon pobede protiv Krotonea, a u poslednja tri kola osvojili su čak 7 bodova. Istina, te pobede što su ostvarili, ostvarene su individualnim akcijama, što može da bude problem, jer nekako, izostaje timski učinak. Verona igra dosta čvrst fudbal ove sezone, nije im lako dati gol. U ovaj meč ulaze sa problemima u timu, jer nedostaje 6 igrača.

Očekivani sastavi:

Bologna (4-2-3-1): Da Costa; Tomiyasu, Paz, Danilo, Hickey; Schouten, Dominguez; Orsolini, Soriano, Barrow; Palacio

Injured: Santander, Skorupski, Mbaye, Medel, Ravaglia

Verona (3-4-2-1): Silvestri; Dawidowicz, Lovato, Magnani; Faraoni, Tameze, Ilic, Dimarco; Zaccagni, Barak; Kalinic

Injured: Veloso, Vieira, Benassi, Favilli, Lazovic, Ceccherini

Prognoza: Mogli bi da vidimo golove na obe strane.

Tip: GG @ 1.70 – 1:0


18h Torino-Specia

Porazom u prošlom kolu Torino je dospeo u zonu ispadanja. Takvu situaciju niko nije očekivao. Ekipa koja je planirala da se bori za gornji deo tabele trenutno je u situaciji da joj predstoji borba za opstanak. Nikako da se probude. Nikako da dođu do bodova. Istina, igra se malo popravila u poslednje vreme, stvaraju sve više i više šansi, ali nikako da daju gol. Realizacija je na vrlo lošem nivou. Tu je posebno na udaru glavna zvezda tima, Beloti, koji nije ni svoja bleda senka od ranijih sezona. Naravno, nije on jedini krivac, ne može sve na njega da se svali, kolektivna je odgovornost. Imaju samo 12 osvojenih bodova ove sezone, gori su bili samo u sezoni 2002/2003, tad su osvojili 10 bodova i te sezone su ispali u Seriju B. Hoće li izbeći taj scenario ove sezone?

Specia igra sasvim solidno ove sezone. S obzirom da su novi u Seriji A, guraju zaista zadovoljavajuće. Trenutno se nalaze na 14tom mestu i 5 bodova su od zone ispadanja. Daleko su od ostvarenog cilja, opstanka, ali ako ovako nastave na dobrom su putu da to ostvare. Bili su u jednoj krizi, imali su 7 mečeva bez pobede, ali su u prethodna dva kola upisali dve pobede. Te dve pobede su im podigle samopouzdanje i sigurno sa velikim ambicijama dolaze u Torino.

Očekivani sastavi:

Torino (3-5-2): Sirigu; Izzo, Lyanco, Bremer; Singo, Lukic, Segre, Linetty, Rodriguez; Verdi, Belotti

Suspended: Rincon

Injured: Vojvoda

Spezia (4-3-3): Provedel; Vignali, Terzi, Chabot, Marchizza; Estevez, Agoume, Pobega; Gyasi, Nzola, Farias

Injured: Zoet, Mattiello

Prognoza: Teško je prognozirati pobednika na ovoj utakmici, pa je bolje igrati na golove.

Tip: GG  @ 1.75 – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje