sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela Serije A, a mi smo za Vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

15h Atalanta-Torino

Pobedonosnoj seriji Atalante je došao kraj. U prošlom kolu ih je dosta lako porazio Lacio, a zatim su i remizirali sa Napolijem u prvom meču polufinala kupa. Upravo se na tim mečevima videlo sve ono što smo pisali u najavi za prošlo kolo. Sve mane Gaspernijeve taktike, tj. tvrdoglavosti, su došle do izražaja. Jednostavno ukoliko to ne promeni neće mu doneti ništa dobro. Koliko god oni dobro igrali, svi su pročitali njihovu taktiku i kao po šablonu prepisuju kako treba igrati. Jednostavno ko izdrži prvih sat vremena da ne primi gol, sasvim je realno da i do kraja izdrži, jer Gasperini nema plan B. E sad, ako protivnik primi rani gol, tu je njegov kraj, jer ga onda Atalanta samelje. Prošle sezone je to Torino veoma dobro osetio, jer su samleveni sa 7-0. Treba očekivati da ovaj zgusnut raspored dovede do promena tj. rotacija u Gasperinijevoj postavi. Za ovaj meč su sigurno van tima Hatebor i Sutalo.

Torino je od dolaska novog trenera Davida Nikole još uvek bez poraza. Ipak, oni su još uvek u zoni ispadanja i daleko su od sigurne situacije. Još mnogo treba da rade kako bi došli do sigurne zone. Pomaka u igri ima, ali to je još daleko od onoga što su navijači očekuju od njih. Imaju još uvek problema sa završnicom, tj. realizacijom šansi. Počeli su više da stvaraju šanse, ali golova nema. Takođe uspeo je Nikola malo da zategne odbranu. Ide to dobrim putem, ali daleko od onog kako treba da izgleda. Sve što je Nikola zamislio i promenio biće na velikom ispitu protiv ultranapadačkog protivnika.

Očekivani sastavi:

Atalanta (3-4-1-2): Gollini; Toloi, Romero, Djimsiti; Maehle, De Roon, Freuler, Gosens; Pessina; Ilicic, Duvan Zapata

Injured: Hateboer, Sutalo

Torino (3-5-2): Sirigu; Bremer, Lyanco, Buongiorno; Singo, Mandragora, Rincon, Linetty, Ansaldi; Zaza, Belotti

Suspended: Sanabria

Injured: Sanabria, Vojvoda

Prognoza: Atalanta bi trebalo da pobedi na ovom meču.

Tip: 1 i 3+ @ 1.90 – 3:3


18h Juventus-Roma

Čini se da je Pirlo našao pravi stil igre za svoju ekipu. Od početka 2021. godine odigrali su 10 mečeva i slavili su na 9, poraz su doživeli samo od Intera, ali su isti taj Inter porazili pre par dana u kupu. Jeste da ih očekuje revanš kupa za par dana, ali ne treba očekivati od Pirla da promeša karte, jer je Skudeto ipak mnogo bitniji od kupa, a zaostaju u ligi za ekipama iz Milana. Van tima su sigurno Dibala i Bentakur. Dobra stvar je i sve bolja forma Kristijana Ronalda. Jednostavno kad on igra dobro Juventus pobeđuje. On posebno voli da igra te derbi mečeve i treba očekivati da i na ovoj utakmici bude na visini zadatka. Istina, odbrana je malo lošiji deo tima, tu Pirlo nikako da nađe pravu kombinaciju, ali sva sreća napad pokrije te greške odbrane.

Roma sa druge strane ne igra baš najbolje u poslednje vreme. Opet se poklopila loša forma sa problemima unutar ekipe. Kao i na početku sezone javili su se problemi sa Džekom. Džeko je opet tražio da ode iz tima, ali opet nije uspeo da nađe klub, pa će do leta ostati u Romi. To njegovo nezadovoljstvo i traženje novog kluba dovelo je do skidanja kapitenske trake i selidbe na klupu. Treba očekivati da ovaj meč počne Majoral, iako je Džeko mnogo bolji napadač od njega i Roma mnogo bolje igra kada je Džeko u timu. Ipak, radi mira u timu i radi uspostavljanja autoriteta morao je Fonseka tako da odreaguje. Kao i kod Juventusa odbrana je kritičniji deo Rome. Primili su čak 3 gola od Specije, što je mnogo za tim koji hoće vrh tabele. Sreća pa je napad tu postigao 4 komada i pobedili su meč. Videćemo kako će se sve razvijati sa Džekom, jer to direktno utiče na igru ekipe.

Očekivani sastavi:

Juventus (3-5-2): Szczesny; De Ligt, Bonucci, Danilo; Cuadrado, McKennie, Arthur, Rabiot, Chiesa; Morata, Ronaldo

Suspended: Bentancur

Injured: Dybala

Roma (3-4-2-1): Mirante; Mancini, Ibanez, Kumbulla; Karsdorp, Cristante, Veretout, Spinazzola; Mkhitaryan, Pedro, Borja Mayoral

Suspended: Pellegrini

Injured: Smalling, Zaniolo

Prognoza: Zbog svega Juventus je bliži pobedi na ovom meču.

%A

Tip: 1 @ 1.80 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje