četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela, a mi smo za Vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

20:45h Specija-Milan

Specija igra sasvim solidno od početka nove godine. U 7 kola ostvarili su 3 pobede gde su pobeđene ekipe popud Napolija, Samdorije i u poslenjem kolu su na gostovanju savladali ekipu Sasuola. Imali su i nesrećne poraze popud onog protiv Rome (4-3). Sve u svemu jedna sasvim solidna igra koja ih je dovela do pozicije od 5 bodova viška u odnosu na zonu ispadanja. Oni su ekipa koja ima sasvim solidan napad, postigli su 28 golova u dosadašnjem delu šampionata. Mogu bukvalno svakome dati gol,čak, šta više, mnogo bolje igraju protiv jačih rivala, tj na mečevima gde su autsajderi. Valjda igraju opuštenije pa to daje rezultat. Odbrana je deo tima koji njima pravi velike probleme i koji ih je zasigurno koštao većeg broja bodova. Što se tiče današnjeg meča susreću se sa dosta velikim kadrovskih problemima jer im je povređeno čak 6 standardnih igrača. Videćemo kako će uspeti da se snađu protiv lidera šampionata.

Vratio se Ibrahimović u tim, vratio se Milan u pobedonosnu seriju. Koliko god loše igrao Milan, oni pobede i to zahvaljujući Zlatanu koji je u nestvarnoj formi. Jednostavno možete ga mrzeti zbog svog ponašanja i svega, ali mu morate odati poštovanje na svemu što radi na terenu svih ovih godina. Jednostavno, čovek je mašina. Pitanje kako bi Milan izgledao da njega nema. Napad je dodatno pojačan sa iskusnim Mandžukićem koji će sigurno biti od koristi, ako ništa drugo onda kao mentor mlađim saigračima (Rebiću). Što se ovog meča tiče, on je veoma bitan za Milan. Njihovi rivali za poziciju u ovom kolu igraju jako teške mečeve, Juventus igra sa Napolijem, a Inter sa Lacijom. Vrlo se lako može dogoditi da oni kiksaju i to Milan ne sme da propusti. Najveća prednost Milana nad rivalima ove sezone jesu upravo te “ male “ utakmice. Oni su na takvim mečevima perfektni ove sezone, a opšte je poznato da se titule i osvajaju na malim utakmica,a ne na derbijima. Vrlo su dobro sa tim upoznati u Milanu, nema sumnje. Oni nemaju nekih velikih promena što se kadrovskih problema tiče, još uvek su van tima Diaz i Tonali.

Očekivani sastavi:

Spezia (4-3-3): Provedel; Vignali, Erlic, Ismajli, S Bastoni; Estevez, Ricci, Maggiore; Verde, Galabinov, Gyasi

Injured: Mattiello, Nzola, Ferrer, Piccoli, Terzi, Farias

Milan (4-2-3-1): G Donnarumma; Dalot, Tomori, Romagnoli, Theo Hernandez; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Calhanoglu, Leao; Ibrahimovic

Suspended: Calabria

Injured: Brahim Diaz, Tonali

Prognoza: Milan bi trebalo ovo da dobije, a mogli bi da vidimo sasvim solidan broj golova.

Tip: x2 i 2-4 golova  @ 1.75

za hrabrije GG i G2+ @ 2.45 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje