četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A, a mi za Vas najavljujemo najzanimljivije mečeve.

20:45h Juventus-Lacio

Odavno Juventus nije bio u ovakvoj situaciji. Trenutno zaostaju čak 10 bodova uz utakmicu manje za vodećim Interom. Ništa više nije u njihovim rukama, eto smem se usuditi da kažem i to da su 99% izgubili Skudeto. Svesni su i oni toga. Jeste da ima mnogo utakmica do kraja, ali Juventus nema toliko kvalitetan tim ove sezone koji bi mogao da nadomesti ovu bodovnu razliku, tj. tim koji bi mogao da bude konstantan. Ta konstanta im je i najveći problem. Mnogo su bodova izgubili u poslednje vreme upravo na tim malim utakmicama. Oni derbije dobijaju, ali male utakmice su problem. U ranijim sezonama su takve mečeve dobijali lagano, ali sada ne. Imaju problema sa ekipama koje igraju nešto lagodnije, tj. ne snalaze se baš dobro kada ih neko pritisne. Svi znaju za njihove probleme i sada svi sa manje respekta ulaze u mečeve, tj. nema više tih bunkera već ih napadaju. Odbrana je veliki problem ove sezone, ali nije ništa manje ni napad zakazao. Iako imaju sjajan napadački potencijal, nema toliko kreativnosti, čak ni Ronaldo sa svojom lucidnošću nekad nije dovoljan. Jednostavno nema ko da ga prati .Jedina kakva takva uteha ove sezone može da bude kup, ali i Liga Šampiona. Što se ovog meča tiče, verujem da će Pirlo izvesti najjači sastav, moraju da nastave borbu za Skudeto do poslednjeg kola, pre svega zbog renomea kluba ne smeju da odustanu. Jeste da im za par dana dolazi mnogo težak meč Lige Šampiona, meč koji bi mnogo toga mogao da promeni u klubu, pre svega po pitanju kadra. Sigurno da će glave biti već malo i na tom meču.

Lacio takođe ima računicu na ovoj utakmici. Oni se bore da budu u top 4 kluba u ligi i za to im trebaju bodovi protiv direktnih rivala. Lacio je jedna od ekipa koja nikako ne leži Juventusu. U poslednjih par sezona oni su ih i najviše puta porazili. Da stvar bude još gora po Juventus to je bilo u mečevima koji su bili poprilično bitni (finala kupa). Lacio igra odlično, imaju taj svoj stil igre i ne odustaju od njega. Igraju napadački ma ko bio protivnik. To Juventusu i ne odgovara, kao što sam rekao. Verujem da će Inzagi izvesti najjači mogući sastav. Nema zašto da odmara igrače, ovo je za njih jako bitan meč. Ne samo sa tog rezultatskog aspekta, već i sa strane samopouzdanja koje je poljuljano u poslednjih par kola. Potreban im je jedan dobar rezultat protiv velikog rivala da ih podigne pred završnicu šampionata.

Očekivani sastavi:

Juventus (3-5-2): Szczesny; Cuadrado, Danilo, Demiral, Alex Sandro; Chiesa, Rabiot, McKennie, Ramsey; Kulusevski, Cristiano Ronaldo.

Suspended: Frabotta

Injured: Arthur, Bentancur, Dybala, Chiellini, Bonucci, De Ligt

Lazio (4-2-3-1): Reina; Marusic, Hoedt, Acerbi; Lulic, Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Fares; Correa, Immobile

Injured: Lazzari, Luiz Felipe, Radu

Prognoza: Biće ovde golova na obe strane.

Tip: GG3+ @ 2.05 – 3:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje