petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A, a mi smo za Vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

15h Sasuolo-Verona

Sasuolo u ovaj meč ulazi nakon serije od tri utakmice bez pobede. Nekako, najveću zaslugu za te loš rezultate ima njihova klimava odbrana. To je segment tima koji ih generalno muči tokom cele sezone. Mahom, odbrana ispašta i zbog ofanzivnog stila igre, gde često ostaju na vetrometini, ali opet nekad i svojim greškama doprinose prosipanju bodova. Generalno, ukoliko poprave taj segment igre ne ove, nego i u narednim sezonama mogu biti jedan od pretendenata na vrh tabele. Što se tiče ofanzive tu su dobri. Imaju zaista dobar napadački potencijal. Ekipa su koja stvara dosta prilika tokom mečeva, efikasni su, lepo ih je gledati. Povratkom Berardija u tim dobili su još na oštrini u napadu. Osim njega tu su i naš Filip Đuričić, kao i Kaputo. Što se izostanaka tiče, nemaju većih problema pred ovo kolo.

Verona je takođe jedan od hitova ove sezone. Igraju zaista dobro i trenutno se nalaze na sredini tabele. Ko bi rekao da će ovaj njihov međusobni duel biti zapravo borba za mesto u gornjem delu tabele. Verona gaji sličan stil igre kao i Sasuolo. Igraju takođe napadački sa dosta brzim kontra napadima. Za razliku od Sasuola njihova odbrana je nešto bolja. Verona će na ovom meču imati i motiv više u vidu prethodnog njihovog duela. Na tom meču je Sasuolo slavio sa 2-0, a Verona je pogodila čak 4 puta okvir gola. Sigurno da žele da se iskupe za to.

Očekivani sastavi:

Sassuolo (4-2-3-1): Consigli; Toljan, Marlon, Ferrari, Rogerio; Obiang, Locatelli; Berardi, Lopez, Djuricic; Caputo

Injured: Bourabia

Verona (3-4-2-1): Silvestri; Magnani, Gunter, Ceccherini; Faraoni, Sturaro, Veloso, Lazovic; Barak, Zaccagni; Lasagna

Injured: Kalinic, Colley, Ruegg, Vieira, Tameze

Prognoza: Trebalo bi da vidimo golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.70 – 3:2


20:45h Đenova-Udineze

Đenova u ovo kolo ulazi sa serijom od 5 mečeva bez pobede. Oni su u prethodnih 5 kola osvojili samo 3 boda. Trenutno se nalaze na 7 bodova od zone ispadanja i relativno su sigurni, ali još par loših rezultata i eto problema. Dodatni problem pred ovo kolo predstavljaju i izostanci, što zbog suspenzija, što zbog kartona. Na ovom meču trener Balardini ne može da računa na čak 6 igrača, između kojih su i prvi golman Perin, najbolji strelac ekipe Destro kao i Goran Pandev, jedna od bitnijih figura u ekipi. Dakle, ne tako dobra situacija pred gostovanje jedne veoma čvrste ekipe kao što je Udineze.

Udineze u ovo kolo ulazi u dosta dobrom raspoloženju. Oni su u prethodnom kolu slavili protiv Sasuola i tom pobedom su došli do sredine tabele. Jedan od ciljeva, može se reći dostignut, jer pravo čudo treba da se desi pa da oni ispadnu. Neće navijači morati da strepe kao prethodnih sezona. Generalno Udineze igra znatno bolje ove sezone. Zategli su odbranu, a pomak je napravljen i u napadu gde su počeli da stvaraju sve više šansi, pa i da postižu golove. U prethodnoj sezoni su bili jedna od najneefikasnijih ekipa, a sada se to dosta popravilo. Sigurno da će želeti da iskoriste sve ove probleme sa kojima se suočava, Đenova.

Očekivani sastavi:

Genoa (3-5-2): Marchetti; Goldaniga, Radovanovic, Criscito; Zappacosta, Zajc, Badelj, Strootman, Czyborra; Scamacca, Shomurodov

Suspended: Masiello, Destro

Injured: Perin, Biraschi, Luca Pellegrini, Pandev

Udinese (3-5-2): Musso; Becao, Nuytinck, Bonifazi; N Molina, De Paul, Arslan, Pereyra, Stryger-Larsen; Llorente, Nestorovski

Injured: Jajalo, Pussetto, Okaka, Deulofeu, Ouwejan

Prognoza: Očekuje nas jedna dosta tvrda utakmica.

Tip: X2 i 0-3 golova @ 1.65 – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje