petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Specia-Crotone

Jedan od najzanimljivijih mečeva danas. Nije ovo duel za Evropu, nije duel ekipa koje kvalitetne, ne ovo je duel dva tima koja su u borbi za opstanak.

Specija je upala u dosta lošu formu i bukvalno iz kola u kolo sve više i više tonu na tabeli. Trenutno se Specija nalazi na samo dva mesta od zone ispadanja. Istina da imaju 7 bodova više od prvog davljenika, Kaljarija, ali to može vrlo lako da se promeni, pogotovo ako kiksaju na ovom meču. Ne igra Specija toliko loše ove sezone, baš naprotiv, ali često nemaju sreće. U prethodnom kolu su poraženi od Lacija golom u nadoknadi vremena. Napad im funkcioniše sasvim pristojno, ali odbrana je lošiji deo tima, odbrana im oduzima većinu bodova. Na dobrom su putu da izbore opstanak, ali trka još uvek nije gotova.

Krotone je trenutno na poslednjem mestu na tabeli i 99% će od sledeće sezone igrati u Seriji B. Ipak, oni se ne predaju, dokle god bude matematičke šanse da opstanu oni će se boriti. U poslednje vreme su značajno popravili svoj napad. Pazite ovo, oni su u poslednjih 5 kola osvojili samo 3 boda, a postigli su čak 12 golova. Dakle, čak 12 golova na 5 mečeva, a samo 3 osvojena boda, prosto neverovatno. Zapravo i nije neverovatno, oni imaju problem u odbrani. Odbrana je dopustila u tih 5 mečeva čak 17 golova. Zaista loše. Imaju najgoru odbranu u ligi i to će ih verovatno i koštati opstanka u ligi.

Očekivani sastavi:

Spezia (4-3-3): Zoet; Ferrer, Terzi, Chabot, S Bastoni; Sena, Ricci, Maggiore; Gyasi, Piccoli, Verde

Injured: Saponara, Krapikas, Ramos

Crotone (3-5-2): Cordaz; Cuomo, Golemic, Djidji; Molina, Messias, Benali, Vulic, Reca; Simy, Ounas

Suspended: Pereira

Prognoza: Duel dva tima koja igraju na gol više, kao i duel dva tima koja se bore za opstanak. Takav meč bi trebao da nam donese kišu golova na obe strane.

Tip: GG3+ @ 1.95 – 3:2


18h Parma-Milan

Ko bi rekao da će Parma pred kraj sezone da se nalazi u zoni ispadanja, ali eto. Nije pomogla ni promena trenera, tj. povratak D’ Averse na klupu. Oni su trenutno na pretposlednjem mestu sa 4 boda zaostatka za ekipom koja je van zone ispadanja. Osim loše igre dodatni problem predstavljaju i povrede. Na ovom meču Parma će biti osakaćena neigranjem čak 10 prvotimaca, među kojima su i Karamoah i Inglese, dve vrlo velike uzdanice D’ Averse. Jedino što može da ohrabri navijače Parme jeste činjenica da ovaj meč igraju kući. Zaista dobro igraju na domaćem terenu i to pogotovo protiv velikih rivala.

Milan se u prošlom kolu oprostio od Skudeta. Trenutno zaostaju 11 bodova za Interom i to je praktično gotovo, jeste da nije matematički rešeno, ali teško je očekivati da Inter ovo prokocka. Mnogo veći problem za Milan je, kako zadržati mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Tu će biti ogromna borba s obzirom da se za tri mesta bori 4 tima u svega 4 boda razlike. Ne bi trebalo otpisati ni Lacio koji zaostaje 8 bodova za Milanom. Svaki kisk bi mogao skupo da košta, kao onaj protiv Sampdorije. Milan ima problema na gostovanjima, imaju problema da zadrže prednost na meču i to je prednost  i šansa za Parmu. Sigurno da je malo opalo i raspoloženje u timu zbog prednosti koju ima Inter, pala je malo motivacija nema sumnje.

Očekivani sastavi:

Parma (4-3-3): Sepe; Conti, Bani, Gagliolo, Pezzella; Kucka, Brugman, Hernani; Man, Pellè, Gervinho

Injured: Inglese, Iacoponi, Valenti, Brunetta, Zirkzee, Karamoh, Sohm, Osorio, Mihaila, Nicolussi Caviglia

Milan: G Donnarumma; Dalot, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic; Ibrahimovic

Injured: Calabria, Romagnoli, Maldini

Prognoza: Ovde je najbolje igrati na golove, a trebalo bi ih biti na obe strane.

Tip: GG @ 1.75 – 1:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje