petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Empoli-Parma

Veoma neugodna situacija za Empoli. Oni su na ivici provalije,trenutno su svega tri boda iznad zone ispadanja. Situacija je takva da ne smeju sebi da dozvoljavaju poraze. Nisu u nekoj formi. Imaju samo jednu pobedu u prošlih pet kola i to nije nešto što im uliva nadu u dobar rezultat. Ipak, Empoli je ekipa koja igra dobro na svom terenu i to je negde i najveća njihova nada na ovom meču,ali i forma protivnika.

Parma nije u nekoj formi. Pre samo mesec dana se pričalo da bi mogli i do Evrope,ali serija loših rezultata i pad u formi je doveo do toga da su Evropske ambicije samo san, a da opstanak još uvek nije siguran. U poslednjih 5 kola samo 1 osvojen bod je zaista malo.

Prognoza: Biće ovo zanimljiv meč. Sudar dva tima različitih stilova igre. Empoli je napadačka ekipa,dok je Parma više orijentisana na kontra napade. Ipak, mogli bi da vidimo golove na obe strane na ovom meču.


18h Milan-Sasuolo

Definitivno se Milan preporodio. Od početka 2019. godine oni igraju sjajno. U 10 odigranih mečeva od počekta godine imaju samoj jedan poraz i to u superkupu od Juventusa. Pogodili su sa pojačanjima,Paketa igra sve bolje,a šta reći za Pjonteka. Dugo Milan nije imao ovakvog napadača. San o Ligi Šampiona je sve realniji, polako se vraća onaj stari Milan. Dugo su navijači čekali ovakav tim. Igraju lep, brz napadački i pre svega efikasan fudbal. Zaista ih je lepo gledati. Pogotovo kada se uporedi ovaj tim sa onim iz 2018.godine gde ih je bilo mučno gledati na terenu. U timu za današnji meč neće biti Zapata i Bonaventura.

Sausolo je u dosta lošoj formi. U seriji su od 4 meča bez pobede. Evropa im je sve dalje i dalje. Nije to onakav Sasuolo na kakav smo navikli. Nekako su izgubili oštrinu u napadu,a i defanziva im nije jača. Izgubili su dosta odlaskom Boatenga. Jednostavno, Berardi nije na onom nivou od ranijih sezona, Babakar je daleko od dobre forme,a Matri je ipak u godinama i ne može toliko dobro da igra kao ranije. Sve je spalo na našeg Đuričića koji zaista pruža dobre partije ove sezone.

Prognoza: Milan bi trebalo da slavi na ovom meču.


20:45h Lacio-Roma

Večernji termin je rezervisan za derbi Rima. Veliki gradski derbi gde će Nebesko-plavi ugostiti Vučicu.

Lacio nije najbolje počeo ovu 2019. godinu. Od 10 odigranih mečeva slavili su samo na 3, što je zaista malo za tim koji želi da izbori Ligu Šampiona. Toj lošoj formi kumovale su i povrede. Imao je Lacio u poslednjih par nedelje dosta problema sa povredama,ali to je iza njih. Simone Inzagi će konačno moći da računa na najjači tim. Sergej se oporavio, Imobile se oporavio i to je odmah drugačija ekipa.

Roma je bila  u sličnoj situaciji kao i Lacio. Dosta povreda i sledstveno tome loša forma,ali kako su se igrači vraćali iz povreda tako je i Roma igrala bolje. Džeko igra sjajno, u jako je dobroj formi i sigurno da će biti glavna pretnja po gol Lacija. U prošlom kolu se Roma izvukla protiv Frosinonea. Taj meč je pokozao boljke koje ima odbrana Rome,ali i potencijal i dobru formu napada.Ni Roma nema značajnih problema sa povredama i moćiće da igraju ovaj meč sa najjačim sastavom.

Prognoza: Veoma je teško prognozirati pobednika derbija. Svi znate za onu floskulu da u derbiju nema favorita i zaista je tako. Zato je na ovom meču najbolje igrati golove.


Tipovi:

Empoli-Parma GG @ 1.70 (3:3)

Milan-Sasuolo 1 @ 1.55 (1:0)

Lacio-Roma 3+ @ 1.65 (3:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje