petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 3 duela Serije A.

20:45h Kaljari-Đenova

Duel poslednjeg kola koji nema rezultatskog značaja. Biće ovo jedan relaksirajući meč za oba tima, jer su uspeli da ostvare svoj cilj.

Kaljari je uspeo da opstane, činilo se da to neće uspeti, ali je šok terapija u vidu promene trenera donela rezultate i Kaljari se probudio u poslednjem trenutku. Zaigrali su znatno bolje i uspeli su da se dokopaju opstanka.  Zaigrali su znatno ofanzivnije, sa mnogo više žara, bio je to onaj Kaljari sa početka prošle sezone, ratoboran koji može svakoga da dobije. Nema sumnje da će i na ovom meču ići na pobedu bez obzira što im neće nešto mnogo doneti. Svako želi da završi sezonu sa pobedom.

Đenova je takođe obezbedila opstanak i ovaj meč ni za njih nije mnogo značajan, makar sa rezultatske strane. Ipak, ostaje ta glad za pobedom. Đenova je ekipa koja ima dobar napad, ali i ne toliko dobru odbranu. Upravo zbog toga se njihovi mečevi neretko završavaju sa dosta golova i to na obe strane. Nema sumnje da će igrati opušteno na ovom meču i upravo će tad i biti najopasniji po gol protivnika.

Očekivani sastavi:

Cagliari (3-4-1-2): Cragno; Ceppitelli, Godin, Carboni; Nandez, Marin, Duncan, Lykogiannis; Nainggolan; Joao Pedro, Pavoletti

Injured: Rog, Pereiro, Walukiewicz, Calabresi

Genoa (3-5-2): Perin; Goldaniga, C Zapata, Masiello; Ghiglione, Zajc, Rovella, Strootman, Zappacosta; Shomurodov, Destro

Injured: Pellegrini, Criscito, Biraschi, Badelj, Czyborra, Scamacca

Prognoza: Duel dva tima koja igraju otvoren fudbal bi mogao da nam donese jedan veoma efikasan meč.

Tip: GG4+ @ 2.50

GG3+ @ 1.70 – 0:1


20:45h Krotone-Fiorentina

Krotone se ovim mečom oprašta od Serije A. Nisu uspeli da opstanu, ali nema sumnje da će dati sve od sebe da se već na kraju sledeće sezone vrate u elitni rang. Ekipa su koja je pružila dosta lep fudbal. Igrali su otvoren fudbal, koji im nažalost nije doneo mnogo toga dobrog, ali dobro, uživali su gledaoci. Dobra stvar iz ove sezone jeste njihov napadač Simy. On je odigrao jednu sjajnu sezonu gde je postigao 20 golova. Cela ekipa je postigla 45 golova, a od sam 20, dakle skoro pola golova je on postigao. On je bio svetla tačka, a najgori deo tima je bila odbrana koja je primila čak 92 gola. To je posledica tog otvorenog fudbala.

Još jedna teška sezona je iza Fiorentine. Opet su dozvolili sebi da strepe do pred kraj sezone za opstanak. Opet su priredili svojim navijačima noći pune strepnje. Opet sve isto, iz sezone u sezonu im se ponavlja ista priča. Po svemu sudeći ništa neće biti drugačije ni sledeće sezone. Opet će ostati bez najboljeg igrača, kao i na početku ove sezone kada je otišao Kijeza. Sada će to najverovatnije učiniti i Dušan Vlahović, jer je odbio novi ugovor. Ukoliko to zaista bude tako, izgleda da će opet sve morati od početka, opet će morati da traže zvezdu oko koje će se vrteti ceo tim. Ipak, hajde da se vratimo u ovu sezonu, sezonu koju je obeležio naš Dušan Vlahović sa 21. postignutim golom. Čak 14 od tih 21 golova je postigao u drugom delu sezone. Nema sumnje da će želeti i na ovom meču da postigne gol kako bi se  oprostio od kluba na najbolji mogući način.

Očekivani sastavi:

Crotone (3-5-2): Cordaz; Djidji, Marrone, Luperto; Rispoli, Messias, Cigarini, Benali, S Molina; Ounas, Simy

Suspended: Golemic, Magallan

Injured: Reca, Pereira

Fiorentina (3-5-2): Terracciano; Milenkovic, Martinez Quarta, Caceres; Venuti, Bonaventura, Pulgar, Castrovilli, Biraghi; Vlahovic, Ribery

Suspended: Dragowski, Pezzella

Injured: Borja Valero, Rosati

Prognoza: Duel dva sjajna strelca, Simija sa jedne i Vlahovića sa druge strane bi mogao da nam donese jedan efikasan duel.

Tip: GG3+ @ 1.60 – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje