četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu počinje i nova sezona Serije A.

20:45h Empoli-Lacio

Povratnik u Seriju A, Empoli na svom debiju dočekaće ekipu Lacija. Prvo kolo i odmah sjajan meč, nema boljeg načina da se počne nova sezona. Empoli je pred početak sezone promenio trenera. Otpustili su trenera koji ih je uveo u Seriju A, Dionisija, a doveli su Adreazolija. Videćemo koliko će to uticati na ekipu. U uvodnom kup meču pred početak sezone savladali su ekipu Vićence sa 4-2. Sudeći po pripremnim mečevima, od ekipe Empolija bi mogli očekivati napadački fudbal i otvorenu igru.

Lacio je takođe promenio trenera u ovom letnjem periodu. Iz kluba je otišao Simone Inzagi, a na njegovo mesto je došao Maurisio Sari. Sa dolaskom Sarija došlo je i do promene taktike, formacije tima i generalno igre. Sari voli 4-3-3 i ne odustaje od toga, čak je i od uprave zahtevao da mu dovedu igrače koji bi mogli da odgovore toj postavci. Doveden je za sada Pedro, ali neće igrati na ovom meču. Velika stvar je da iz Lacija, osim trenera, niko drugi nije otišao. Korea, Imobile, Milinković-Savić, svi su oni tu, za sada, i predstavljaće veliko pojačanje za Lacio. Videćemo kako će se snaći u ovoj novoj postavci. Ukoliko je suditi na osnovu priprema, sasvim to lepo izgleda, ali pripreme su jedno, a sezona je već nešto sasvim drugo.

Očekivani sastavi:

Empoli (4-3-2-1): Vicario; Stojanovic, Ismajli, Romagnoli, Marchizza; S Ricci, Stulac, Bandinelli; Bajrami, Haas; Mancuso

Suspended: None

Injured: None

Lazio (4-3-3): Strakosha; Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj; Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Correa

Suspended: None

Injured: Adekanye, Cataldi

Prognoza: Lacio je favorit na ovoj utakmici,ali treba uzeti malo sa zadrškom, pre svega zbog promene trenera. Da je Simone tu išlo bi u 3+, ovako, hajde malo da sačekamo, da vidimo kako će to izgledati sve.

Tip: X2 i 2-5 @ 1.55 – 1:3


20:45h Torino-Atalanta

Ako se po jutru dan poznaje navijače Torina očekuje još jedna veoma teška sezona. Promenio je Torino trenera, na klupu je došao Jurić, koji se odmah suočio sa problemima. Veoma “ tanak“ roster, a pred početak sezone su ga zadesila još dva malera. Dva glavna igrača su van stroja. Beloti i Zaza su povređeni i neće moći da pomognu svojoj ekipi na ovom uvodnom meču. Koliko stvari stoje loše videlo se u kupu kada su tek nakon penala pobedili Kremonese koji je igrao meč sa igračem manje.

Atalanta je sačuvala sve svoje zvezde tokom ovog prelaznog roka, tj. za sada su ih sačuvali. Upravo u tome i leži njihova velika prednost, jer su svi njihovi rivali iz vrha tabele doživeli dobra pretumbavanja. Mnogi smatraju da su zbog te činjenice oni jedni od favorita za osvajanje Skudeta. Šta očekivati od njih, sigurno da će i u ovoj sezoni Atalanta igrati lep, napadački fudbal, trebalo bi da vidimo dosta mečeva sa po 3 ili više golova. Na ovom meču će biti bez Zapate, ali tu je Muriel koji bi trebalo da nadomesti taj izostanak.

Očekivani sastavi:

Torino (3-4-2-1): Milinkovic-Savic; Izzo, Bremer, Rodriguez; Singo, Lukic, Mandragora, Aina; Linetty, Pjaca; Sanabria

Suspended: None

Injured: Ansaldi, Zaza, Millico, Kone

Atalanta (3-4-1-2): Musso; Djimsiti, Demiral, Palomino; Maehle, Pasalic, Pessina, Gosens; Ilicic; Malinovskyi, Muriel

Suspended: Toloi, De Roon, Freuler

Injured: Hateboer, Duvan Zapata

Prognoza: Atalanta je favorit na ovom meču i trebalo bi da slave. Ukoliko žele titulu ovakve mečeve moraju da dobijaju.

Tip: 2 i G2+ @ 1.85 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje