subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela Serije A.

18:30h Atalanta-Bolonja

Atalanta je sezonu počela pobedom na gostovanju u Torinu. Sezonu su počeli onako kako su završili i prethodnu, tj stil igre im se nije nimalo promenio. Zapravo to i nije čudo jer su oni zaista malo promenili sastav u odnosu na prethodnu sezonu. Na ovom meču će takođe biti bez Zapate,ali je tu Muriel koji je nastavio da rešeta mreže protivnika, već se u prvom kolu upisao u strelce. Došao je i Zapakosta iz Čelzija što će dodatno ojačati i ovako ofanzivan stil igre, jer je Zapakosta poprilično ofanzivan bek. Atalanta bi mogla biti veoma ozbiljan takmac što se tiče skudeta, s obzirom na značajno oslabljene rivale. Iskreno, ne bi me čudilo da uzmu skudeto.

Bolonja je takođe ostvarila pobedu u uvodnom kolu protiv novog prvoligaša Saleritane. Slavili su na tom meču sa 3-2. Ukoliko je suditi po prvom kolu u kupu i prvom kolu u ligi, Siniša Mihajlović je u novu sezonu ušao sa starim problemima. Napad dobar, odbrana loša, može se to tako ukratko opisati. U ta dva kola postigli su 8 golova,ali su primili 6. Sa takvim pristupom neće dobro proći protiv daleko ozbiljnijih rivala. Atalanta je zasigurno jedan od takvih rivala i videćemo kako će protiv njih. Siniša je tražio konkurentniji tim u ovoj sezoni, doveli su mu Arnautoviće koji je već počeo da rešeta mreže. Videćemo da li će taj dolazak biti dovoljan za iskorak sa sredine tabele ka vrhu.

Očekivani sastavi:

Atalanta  starting lineup:
Musso; Toloi, Demiral, Djimsiti; Maehle, De Roon, Freuler, Gosens; Ilicic, Pessina; Muriel

Bologna  starting lineup:
Skorupski; De Silvestri, Medel, Bonifazi, Hickey; Svanberg, Dominguez; Orsolini, Vignato, Barrow; Arnautovic

Prognoza: Atalanta je favorit na ovom meču gde bi mogli videti dosta golova.

Tip: 1 i 3+ @ 1.60 – 0:0


18:30h Lacio-Specia

Lacio je dobro startovao novu sezonu pod novim trenerom Sarijem. Uspeli su da osvoje sva tri boda na gostovanju Empoliju i to nakon minusa od jednog gola. Na tom su meču odmah pokazali karakter da mogu da preokrenu rezultat. Ostali su bez Hoakina Koree pre neki dan, ali je u tim došao Pedro i on bi mogao da ga zameni u postavi. Priča se i o dolasku našeg Filipa Kostića, što bi bio pun pogodak. Dok se to ne dogodi sve se svodi na dva igrača, naravno našeg Sergeja i Imobilea. Upravo su ta dva igrača i bila kreatori preokreta protiv Empolija. Sigurno da će od njih pretiti najveća opasnost po gol Specije.

Specija je u prvom kolu uspela da prokocka vođstvo od 2-0 protiv Kaljarija. Na kraju su osvojili samo 1 bod. Specija se prošle sezone izvukla tj spasili su se ispadanja,ali videćemo da li će to uspeti i ove sezone. Ukoliko je suditi po trenutnoj situaciji oni su jedan od glavnih favorita za ispadanje. Imaju velikih kadrovskih problema, dosta igrača je otišlo, što zbog isteka pozajmice, što zbog isteka ugovora,ali novi nisu dovedeni. Koliko je situacija loša najbolje pokazuje činjenica da su u prvom kolu imali samo 16 registrovanih fudbalera,dakle samo 5 izmena uz startnih 11 igrača. Neće situacija biti ništa drugačija ni u ovom kolu.

Očekivani sastavi:

Lazio  starting lineup:
Reina; Lazzari, Radu, Acerbi, Hysaj; Milinkovic-Savic, Leiva, Basic; Pedro, Immobile, Anderson

Spezia  starting lineup:
Zoet; Nikolaou, Erlic, Hristov; Amian, Bastoni, Maggiore, Ferrer; Verde, Gyasi, Colley

Prognoza: S obzirom na situaciju u oba tima, Lacio je ovde znatno bliži pobedi.

Tip: 1 i D2+ @ 1.55 – 6:1


20:45h Juventus-Empoli

Juventus je u prvom kolu uspeo da prokocka dva gola prednosti protiv Udinezea. Vodili su na poluvremenu sa 2-0, sjajno su odigrali to poluvreme,ali u drugom su pali jako. To je dovelo do osvojenog samo jednog boda. Ipak, niko nije toliko pričao o tom remiju, koliko o činjenici da je Ronaldo bio na klupi. Ništa drugačije nije bilo ni tokom nedelje kada se pričalo o sagi zvanoj Kristijano Ronaldo. Ta saga je konačno gotova i Ronaldo je napustio Juventus i otišao u Mančester Junajted. Dakle, za Juventus tek sada počinje prelazni rok, dosta je igrača u opticaju, videćemo koga će dovesti. Jedno je sigurno, ukoliko žele da osvoje skudeto moraju pojačati tim, pogotovo napadački deo tima.

Empoli je izvukao dosta težak raspored. Prvo kolo protiv Lacija,drugo Juventus. Baš nezgodno. Poraženi su u prvom kolu,ali su ostavili sasvim dobar utisak. Čini se da će igrati otvoren napadački fudbal protiv svakog tima, nešto slično kao Benevento prethodne sezone. Igraće na gol više pa dokle ih to dogura. Nisu Lacio i Juventus ekipe protiv kojih će se videti njihova prava snaga i mogućnost u Seriji A, to će se videti u narednim kolima.

Očekivani sastavi:

Juventus starting lineup:
Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Sandro; Bentancur, Locatelli, Bernardeschi; Chiesa, Morata, Dybala

Empoli starting lineup:
Vicario; Stojanovic, Ismajli, Romagnoli, Marchizza; Ricci, Stulac, Bandinelli; Bajrami; Mancuso, Cutrone

Prognoza: Bez obzira na sve Juventus je ovde favorit i trebalo bi lagano da slavi.

Tip: 1 i 3+ @ 1.65 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje