četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

18h Napoli-Juventus

Nastavlja se i Italijanska liga. Nakon uvodna dva trijumfa, Napoli će na svom terenu dočekati Juventus. Lider šampionata će pokušati da nastavi svoj pobedonosni pohod. Istina, ovo će im biti prvi jači test, jer su u prva dva kola pobedili Veneciju i Đenovu, koji nisu baš neki reperi kvaliteta. Ovaj meč će zapravo pokazati koliko Napoli može ove sezone, tj. mogu li se Napolitanci konačno nadati Skudetu. Čini se da je novi trener Spaleti našao “ žicu “ svojoj ekipi. Nekako, spoj temperamenta Napolitanaca generalno i Spaletija ide jako dobro. Napoli se pretvorio u jednu ratničku ekipu koja se bori do poslednjeg trenutka i nema razloga zašto to ne bi uradili i na ovom meču. Nemaju nekih većih problema sa timom. Van tima od bitnijih igrača je Zjelinski. Nema sumnje da će napolitanci pred punim stadionom “ Diego Maradona “ ići na sva tri boda.

Potpuno drugačija slika je kod njihovog rivala. Juventus je u velikom problemu. Prva dva kola, samo jedan osvojen bod. Završena saga odlaskom Ronalda i najveći problem, očajan prelazni rok gde nije dovedena adekvatna zamena. Licitiralo se sa imenima Pogbe, Azara i ostalih, a od svega toga dovedena je mlada italijanska nada Lokateli i Kean, povratnik iz Evertona. Videćemo hoće li to biti dovoljno da bi se Skudeto vratio u Torino. Dodatni problem pred ovaj meč za Juventus čine i izostanci. Na ovom meču neće biti igrači koji su igrali za svoje reprezentacije u Južnoj Americi. Van tima su Dibala, Kvadrado, Alex Sandro, Bentakur i Danilo. Ako se tome pridoda izostanak i Kijeze, može se reći da Juventus igra bez pola tima.

Očekivani sastavi:

Napoli possible starting lineup:
Ospina; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Rui; Anguissa, Elmas, Ruiz; Politano, Osimhen, Insigne

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Chiellini, De Sciglio; Kulusevski, Locatelli, Rabiot, Bernardeschi; Morata, Kean

Prognoza: Napoli je favorit na ovom meču i mogli bi doći do sva tri boda.

Tip: Winer 1 ( u slučaju nerešenog ishoda kvota je 1 ) @ 1.70 – 2:1


20:45h Atalanta-Fiorentina

Atalanta je odradila dobar prelazni rok. Sačuvali su gotovo ceo tim i to je njihova ogromna prednost u odnosu na ostale rivale za titulu. Jeste da se u Bergamu još uvek veoma stidljivo priča o Skudetu, priča se o njemu kao o  nekoj bajci, ali realnost je skroz drugačija. Ovo je sezona gde bi oni zaista mogli doći do titule. Imaju sjajnog trenera, sjajan tim. Gasperini je napravio sjajan tim, tim koji može svakome da da gol, tim koji igra napadački od prvog do poslednjeg minuta i tim u kojem svako može da da gol. Najbolji pokazatelj su igrači koji odu iz Atalante u druge timove, tek tako se vidi koliko oni zapravo ofanzivno igraju (primer) Kastanj u Lesteru. Ipak, eto u prva dva kola samo 4 osvojena boda. Moglo je to mnogo bolje ,ali eto, nije htela lopta u gol protiv Bolonje. Igrali su sjajno na tom meču, 18 udaraca u okvir gola, ali eto mršavih 0-0. Na današnjem meču će imati problema, pre svega u napadačkoj liniji gde nedostaje Muriel, a i njegov saigrač Zapata je pod znakom pitanja. Ipak, oni su tim gde svako može da da gol, kao što rekoh.

Njihov današnji rival takođe iza sebe ima veoma dobar prelazni rok. Slično kao i u Atalanti, najveće im je pobeda što su konačno uspeli da sačuvaju okosnicu tima. Godinama u nazad su prodavali svoje superzvezde, nosioce igre i uvek su morali da grade tim iz početka. E ove sezone je situacija drugačija, uspeli su da zadrže Vlahovića, doveli su Toreiru, Nastasića i Odriozolu i sada sa pravom mogu da se nadaju mestu u gornjem delu tabele. U prva dva kola su ostvarili poraz protiv Rome i pobedu protiv Torina. Sasvim zadovoljavajući start za ekipu iz Firence.

Očekivani sastavi:

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Toloi, Demiral, Palomino; Maehle, Pasalic, Freuler, Gosens; Malinovskyi, Pessina; Ilicic

Fiorentina possible starting lineup:
Dragowski; Odriozola, Milenkovic, Nastasic, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Castrovilli; Callejon, Vlahovic, Sottil

Prognoza: Bez obzira na probleme koje ima Atalanta, mnogo je napadačkog potencijala na obe strane, tako da su golovi izvesni.

Tip: 3+ @ 1.50 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje