petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Genoa-Fiorentina

Prva dva kola su za zaborav što se navijača Đenove tiče. U ta prva dva kola su doživeli dva poraza i primili čak 6 golova. Nije ništa bolje počeo ni meč trećeg kola gde su od Kaljarija gubili sa 2-0. Ipak, da situacija bude znatno bolja na kraju postarao se pre svega novopridošli Fares koji je uz Destra režirao preokret za veliko slavlje na kraju meča rezultatom 3-2. Bila je to prva pobeda Đenove u ovoj novoj sezoni. Sigurno da im je ta pobeda dosta značila pre svega na psihološkom planu. U ovo kolo zasigurno ulaze znatno motivisaniji i sa mnogo više samopouzdanja da na krilima tog preokreta urade nešto i u ovom kolu. Napad se popravio, to je ono što može da raduje Đenovljane, ali odbrana je kritična. Kada u tri kola primite 8 golova to je zaista alarmantno. Moraće znatno da poprave taj segment svoje ekipe ukoliko žele nešto da učine ove sezone. Nemaju mnogo problema sa sastavom tako da će treneru Đenove na ovom meču na raspolaganju biti kompletan tim.

Njihov današnji rival je ekipa Fiorentine. Fiorentina je nakon poraza u prvom kolu vezala dva trijumfa. U prošlom kolu su ostvarili sjajnu pobedu na veoma teškom gostovanju u Bergamu protiv Atalante. Ta pobeda im je dosta podigla samopouzdanje, ali i apetite što se same sezone tiče. Odavno nisu vezali dve pobede, a ukoliko uspeju da dobiju i ovaj meč biće to prvi put od 2019. godine da su vezali tri trijumfa u ligi. Svi ti uspesi su mahom vezani za jedno ime, a to je Dušan Vlahović. Dušan je nastavio tamo gde je stao prošle sezone. Rešeta mreže širom Italije i ne namerava da stane. Navijači, ali i svi u klubu se nadaju da bi na krilima njegove dobre igre mogli doći i do sna, a to je izlaz u Evropu na kraju sezone. Jedini deo tima koji im trenutno škripi jeste odbrana. Koliko god napad bio efikasan, toliko je odbrana dosta loša. Oni su od početka sezone primili 5 golova u ligi, ako tome pridodamo i primljene golove protiv Peruđe u kupu i Alesandrije u prijateljskom meču, dođe se do podatka da ove sezone još uvek nisu uspeli da sačuvaju svoju mrežu. Moraće da poprave taj segment igre.

Očekivani sastavi:

Genoa:
Sirigu; Biraschi, Maksimovic, Criscito; Fares, Sturaro, Hernani, Rovella, Cambiaso; Pandev, Caicedo

Fiorentina:
Dragowski; Odriozola, Milenkovic, Nastasic, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Castrovilli; Sottil, Vlahovic, Gonzalez

Prognoza: Dobri napadi, loše odbrane, trebalo bi da bude golova na obe strane.

Tip: GG @ 1.73 – 1:2


20:45h Salernitana-Atalanta

Veoma loš početak sezone za novajliju ekipu Salernitane. U prva tri meča isto toliko poraza uz samo 2 data i čak 11 primljenih golova. Ako se po jutru dan poznaje biće ovo jedna teška sezona za navijače Salernitane. Po svemu sudeći boriće se grčevito za opstanak, mada ako nastave ovako, neće ni stići do borbe za opstanak već će lagano da ispadnu. U svim linijama tima škripi. Samo dva postignuta gola, istina doveden je veteran Riberi, kao i prošlosezonsko otkrovenje Simy. Od njih se očekuje da poprave efikasnost ekipe, ali šta je sa odbranom? Odbrana je mnogo lošiji deo tima. Čak 11 primljenih golova na samo tri meča je zaista loše. Na dva meča su ispraćani sa po 4 primljena gola, dok su na jednom primili 3. Čini se da su dobro i prošli jer su mogli primiti i značajno više. Sve u svemu moraju mnogo toga da poprave ukoliko žele da budu makar i u šansi da se bore za opstanak.

Nije ovo baš start iz snova što se tiče navijača Atalante. Nakon pobede u prvom kolu usledila su dva kola gde su osvojili samo 1 bod. Dakle 3 kola samo 4 osvojena boda. Zaista mršav učinak za ekipu koja ima apetite vezane za sam vrh tabele. Moraće mnogo bolje u nastavku sezone. Dobra stvar za Gasperinija je povratak u tim Zapate koji će predvoditi napad, jer je Murijel još uvek van tima. Atalanta na ovom meču mora da dobije, jer u naredna dva kola ima nezgodne rivale u vidu Sasuola i Intera. Moraju u te mečeve ući u znatno boljem raspoloženju, a to bi se postigno pobedom na ovom gostovanju. Nema sumnje da će napasti od prvog minuta, drugačije i ne znaju. Imaju malo problema sa realizacijom svojih šansi, ali to bi moglo da se promeni na ovom meču gde gostuju lošoj odbrani kakva je Salernitanina.

Očekivani sastavi:

Salernitana:
Belec; Bogdan, Strandberg, Gagliolo; Kechrida, M. Coulibaly, Di Tacchio, Obi, Ruggeri; Bonazzoli, Simy

Atalanta BC:
Musso; Toloi, Demiral, Lovato; Maehle, Koopmeiners, Freuler, Gosens; Miranchuk, Pessina; Zapata

Prognoza: Spoj najgore odbrane i napadačkog tima bi mogao da nam donese dosta golova.

Tip: 2 i 3+ @ 1.75 – 0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje