subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A, a mi smo za Vas spremili najavu najzanimljivijih mečeva.

20:45h Sasuolo-Inter

Sasuolo u ovaj meč ulazi nakon tri osvojena boda protiv Salernitane. Tom pobedom su prekinuli niz od tri vezana poraza. Izgleda da su promene koje su pretrpeli tokom leta ostavile veliki trag na ekipu. Tim još uvek ne može da se privikne na novog trenera Dionisija, a izostanci igrača kao što je Lokateli, u ovom trenutku, su nenadoknadivi. U prvih 6 kola Sasuolo je osvojio samo 7 bodova i postigli su svega 6 golova. Dosta mršava statistika za ekipu koja važi kao napadački tim, tj. tim od kojeg se može očekivati dosta golova. Na ovom današnjem meču nemaju šta da izgube i mogli bi opuštenije da uđu u meč. Upravo će tu ležati njihova opasnost po gol Intera. Glavna pretnja po gol Intera mogao bi da bude Berardi. Na njega posebno treba obratiti pažnju na ovom meču. On igra posebno inspirisano protiv velikih timova u Italiji. Od poslednjih 10 golova Sasuola protiv tih velikih timova on je učestvovao u svakom od tih golova, što kroz asistencije, što kroz direktno postizanje. Nema sumnje da će u njega polagati najviše nade na ovom meču. Prvi golman tima Konsilji je počeo da trenira, ali još uvek nije spreman, ostali igrači su spremni za ovaj meč.

Pretrpeo je i Inter mnogo promena u toku letnje pauze. Nakon osvajanja Skudeta iz tima je otišao trener Antonio Konte, ali i najbolji igrač tima Lukaku. Ta dva čoveka su možda i najzaslužnija za povratak skudeta u Milano. Očekivalo se posrtanje Intera, mnogo je bilo kritika u vezi transfer perioda. Nisu uspeli da dovedu željene zamene za Lukakua, a pa je kao poslednja alternativa doveden Džeko, koji se ispostavlja, makar za sad, kao pun pogodak. Doveden je i Korea iz Lacija kojeg Inzagi veoma dobro poznaje i isplatio se odmah u prvom meču, gde je za 15 min okrenuo tok meča. Inter je jako dobro počeo novu sezonu. Vidi se uticaj Simonea Inzagija. Potpuna transformacija tima, od ekipe koja igra čvrst fudbal na malo golova, do tima koji je na 6 mečeva postigao 20 golova. Inter je u seriji od 11 mečeva u ligi na kojima su postizali 2 ili više golova. Do sada, im je rekord bio 12 mečeva, pa bi na ovoj utakmici mogli da ga izjednače. Nema sumnje da će to biti dodatni motiv na ovom meču za ekipu. Nema nekih mnogo velikih problema što se tiče sastava, tako da će Simone Inzagi moći da računa na najjači sastav.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Muldur, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos; Magnanelli, Frattesi, Lopez; Berardi, Raspadori, Boga

Inter Milan possible starting lineup:
Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Martinez, Dzeko

Prognoza: Mogli bi da vidimo dosta golova na ovom meču. Ovi rivali su znali u prošlosti da odigraju veoma efikasne mečeve.

Tip: 3+ @1.45

GG i G2+ @2.00 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje