petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Specija-Torino

Nastavlja se agonija Specije ove sezone. Za sada se nalaze na 18tom mestu sa samo 8 osvojenih bodova. Imaju ubedljivo najgoru odbranu u ligi sa čak 26 primljenih golova. Nisu uspeli da sačuvaju svoju mrežu u ligi još od februara ove godine, dakle skoro 9 meseci nisu sačuvali svoj gol. Nije ni napad perfektan ,može se reći osrednji je, jednostavno mora bolje kako u napadu, tako i u odbrani. Ovaj meč je veoma bitan za Tijaga Motu, pre svega kako bi sačuvao svoj posao, jer mu nakon ovog meča slede veoma teški rivali u liku Napolija, Rome i Milana. Ukoliko Specija ovde ne izvuče bodove moglo bi se vrlo lako dogoditi da decembar dočekaju kao poslednji na tabeli. Dakle, sve lampice su odavno uključene.

Torino na ovaj meč dolazi u mnogo boljem raspoloženju od domaćina. Nakon serije loših rezultata, istina protiv mnogo jačih rivala, usledio je sjajan meč i pobeda protiv Sampdorije od 3-0 u prošlom kolu. Sigurno da im je ta pobeda značano podigla samopouzdanje pred ovaj bitan meč. Bitan je iz više razloga. Pre svega kako bi se nastavila pobedonosna serija, ali i niko ne želi na reprezentativnu pauzu sa lošim rezultatom. Dakle, zarad mira u kući ovde su neophodna tri boda za Torino. Jurić je dobro napravio ekipu, posebno defanzivni deo tima, jer je Torino jedna od najboljih defanzivnih ekipa u ligi. Primili su svega 11 golova na isto toliko mečeva. Samo su Napoli i Milan primili manje. Dobra stvar jeste i to da se napad probudio. Sigurno da su ta tri postignuta gola protiv Sampdorije veliki vetar u leđa, pogotovo na meču sa najslabijom defanzivnom ekipom u ligi.

Očekivani sastavi:

Spezia possible starting lineup:
Provedel; Ferrer, Erlic, Nikolaou, Bastoni; Maggiore, Kovalenko; Salcedo, Verde, Gyasi; Nzola

Torino possible starting lineup:
Milinkovic-Savic; Djidji, Bremer, Rodriguez; Singo, Lukic, Pobega, Aina; Praet, Linetty; Belotti

Prognoza: Sudar najbolje i najgore odbrane u ligi. Očekujem da Torino napada od starta i da postigne dosta golova. Jeste da u dosadašnjem delu sezone nisu ni na jednom gostovanju dali dva ili više golova, ali ovo je idealna šansa za to.

Tip: gost 2+ @ 1.98 – 1:0


18h Juventus-Fiorentina

Juventus u ovo kolo ulazi nakon samo 1. osvojenog boda iz tri prethodna kola. Niko se ne seća kada se to poslednji put desilo. Uostalom ko se uopšte seća kad je poslednji put Juventus nakon 11 kola imao samo 16 osvojenih bodova. Ipak, eto, to se događa ove sezone. Ukoliko na ovom meču ne osvoje tri boda preti im najlošiji start u novijoj istoriji kluba. Do sada je najgori rezultat iznosio 18 bodova na 12 mečeva, nisu daleko od toga. Da situacija bude još gora, protivnik nije nimalo lagan. Juventus ipak, u ovaj meč ulazi sa nekom dozom samopouzdanja koja mu je ulivena nakon mečev u Ligi Šampiona gde su savladali Zenit sa 4-2. Sigurno da će na krilima te pobede pokušati nastaviti niz i na ovom meču. Odbrana je ove sezone najveća boljka Juventusa. Primaju mnogo golova, nekada njihov zaštitni znak, sada najgori deo tima. Istina, nije ni napad ništa bolji. Od odlaska Kristijana Ronalda nisu uspeli pronaći igrača koji će “ izmisliti “ golove. Nema takvog u redovima „Stare dame“. Očekivalo se to od Dibale, ali za sada ništa. Sve u svemu mora Juventus mnogo bolje u nastavku sezone.

Veoma bitan meč je pred Fiorentinom. Gostuju najomraženijem rivalu u ligi. Kažu da je mržnja koju gaje navijači Fiorentine ka Juventusu pre svega izazvana brojnim transferima tj. bolje rečeno “ čerupanju “ Fiorentine od strane Juventusa. Počelo je to još sa Bađom da bi se nastavilo sa Kijelinijem i mnogim drugim igračima, a poslednji od njih bio je Kijeza pre par sezona. Zbog svega toga navijačima Fiorentine pobeda na ovom meču znači više nego ijedna druga. Znaju to i igrači i nema sumnje da će pokušati doći do tri boda protiv poljuljanog rivala. Uvertira nije mogla biti bolja. U prošlom kolu pregazili su Speciju sa 3-0,a sva tri gola postigao je naš Dušan Vlahović. Traje i dalje rat između njega i navijača, tj. nije to rat, već mržnja navijača ka njemu, jer ne želi da potpiše novi ugovor. Ipak, znaju i oni da im je Dušan najveća nada na ovom meču koliko god ga mrzeli. Verujem da bi mu sve oprostili ukoliko im donese pobedu na ovom meču. Zna to i Dušan i sigurno da će dati sve od sebe kako bi nastavio svoju golgetersku seriju i na najbolji način dočekao istorijski meč naše reprezentacije u Lisabonu. Fiorentina će i na ovom meču biti bez prvog golmana Dragovskog, kao i plejmejkera Nikolasa Gonzalesa.

Očekivani sastavi:

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Danilo, Bonucci, De Ligt, Sandro; Bernardeschi, McKennie, Locatelli, Chiesa; Morata, Dybala

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Venuti, Milenkovic, Martinez Quarta, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Castrovilli; Sottil, Vlahovic, Saponara

Prognoza: Trebalo bi da vidimo golove na obe strane. Moj vam je predlog da igrate i na kartone ukoliko imate tu opciju u svojoj kladionici.

Tip: GG @ 1.78 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje