četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela Serije A, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivjih mečeva.

15h Salernitana-Sasuolo

Salernitana je u seriji od 7 mečeva bez pobede. Poslednju pobedu su osvarili u prvom meču u 2022. godini protiv Verone. Sve to je dovoljno za poslednje mesto na tabeli sa čak 10 bodova zaostatka za prvom ekipom iznad zone ispadanja. Dovela je Salernitana nekoliko pojačanja, doveli su trenera Davide Nikolu koji je specijalista za spasavanje iz zone ispadanja,ali i to nije dovoljno. Istina, napravio je Nikola neki pomak. Uspeli su da vežu 4 remija,ali to nije dovoljno. Popravio je malo napad Davide Nikola, počela je Salernitana da postiže golove,ali odbrana je i dalje kritična. U prošlom kolu su primili 5 komada na gostovanju Interu. Sa tih 5 golova oni su došli do brojke od 60 primljenih golova i to u 26 kola. Samo je 10 ekipa u istoriji Serije A uspelo tako nešto. Naravno, svih 10 ekipa je te sezone ispalo u niži rang. Dakle, ako je suditi po tome, teško će se spasiti. Dodatni problem, za i ovako očajnu odbranu, jesu i izostanci. Na ovom meču Nikola ne može da računa na oba startna beka koji su povređeni. Van tima su Pasquale Mazzocchi i Luca Ranieri. Problemi su i u napadu gde su neizvesni Riberi i Skjavone.

Sasuolo igra u sjajnoj formi. U seriji su od 4 meča na kojima nisu doživeli poraz. Nakon remija protiv Rome, vezali su tri uzastopne pobede i to protiv Intera, Fiorentine i u prošlom kolu Venecije. Samo su 4 ekipe u 2022. godini osvojile više bodova od Sasuola. Igraju zaista sjajno, pogotovo u napadu. Oni su jedina ekipa u ligi kod koje su čak 4 igrača ove sezone uputila više od 40 šuteva u okvir gola protivnika. Tri ta igrača predstavljaju udarnu trojku u napadu koja je odgovorna za većinu golova Sasuola ove godine. Naravno, reč je o kapitenu Berardiju i mladim nadama Samki i Raspadoriju. Njiho trojica su u prošlom kolu dala golove i sigurno da će i na ovom meču predstavljati veliku opasnost po lošu i rovitu odbranu Salernitane. Odbrana je malo slabiji deo tima, što i nije čudno s obzirom na napadački orijentisanu igru,ali to i ne predstavlja veliki problem sa tako dobrim napadom. Na ovom meču u timu neće biti samo Filip Đuričić.

Očekivani sastavi:

Salernitana possible starting lineup:
Sepe; Mazzocchi, Dragusin, Fazio, Ruggeri; L. Coulibaly, Ederson; Kastanos, Bonazzoli, Verdi; Djuric

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Muldur, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos; Lopez, Frattesi; Berardi, Raspadori, Traore; Scamacca

Prognoza: Ovo bi trebalo da bude efikasan duel sa nekoliko golova u mreži domaćina.

Tip: 3+ @ 1.50 – 2:2

gost 2+ @ 1.60


20:45h Milan-Empoli

Milan u ovo kolo ulazi nakon veoma važne i velike pobede na gostovanju u Napulju. Ta pobeda im je donela prvo mesto na tabeli sa 2 boda i utakmicom više od svog najvećeg rivala Intera. Milan je tom pobedom uspeo da prekine seriju od 3 vezana remija (jedan u kupu protiv Intera i dva u ligi protiv Udinezea i Salernitane). Pobeda protiv Napolija i nije toliko iznenađenje imajući u vidu statistiku Milana ove godine protiv “ velikih timova “ u ligi. Oni jako dobro igraju te velike utakmice. Ove sezone im najveći problem prave “ male utakmice “. Od poslednjih 6 mečeva protiv timova sa dna tabele uspeli su da pobede na samo 2. Eto i poslednja dva remija su došla protiv Udinezea i Salernitane koji su u donjem delu tabele. Titule se uzimaju na tim malim utakmicama i trebalo bi to i Stefano Pioli da zna. Verujem da će spremiti ekipu kako bi izbegli loš scenario. U poslednje vreme imaju problema sa realizacijom prilika, postižu malo golova, ali dobra stvar je povratak Ibrahimovića koji bi mogao da poboljša tu statistiku. Loša stvar pred ovaj meč je izostanak zbog suspenzije Tea Ernandeza.

Ima li kraja lošoj formi Empolija. U seriji su od 11 mečeva bez trijumfa. U tih 11 mečeva osvojili su 6 bodova. Ta serija traje od sredine decembra. Statistički gledano od sredine decembra pa do danas Empoli je osvojio najmanje bodova u Seriji A. Pravo je čudo kako su oni još uvek na sredini tabele, daleko od opasne zone. Zapravo to nije čudo, nego plod njihove fantastične igre na početku sezone, tj u prvom delu sezone. Tada su delovali zaista imresivno i pobeđivali su mnogo jače rivale. Pogotovo su dobro devali u napadu, doduše nije napad ni sad toliko loš. Najviše je u formi pala odbrana. Oni trenutno imaju drugu najgoru odbranu u ligi. Samo je Salernitana primila više golova od njih. Zaista, za to što nisu u opasnoj zoni mogu najviše da zahvale napadu. Oni posebno dobro igraju protiv timova sa vrha tabele. Poslednji takav meč su igrali sa Juventusom gde se Juventus izvukao pobedom od 3-2. Na tom meču se videlo sve gore napisano, dobar napad-loša odbrana.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Maignan; Calabria, Tomori, Kalulu, Florenzi; Tonali, Bennacer; Saelemaekers, Diaz, Leao; Giroud

Empoli possible starting lineup:
Vicario; Stojanovic, S. Romagnoli, Luperto, Parisi; Zurkowski, Asllani, Bandinelli; Henderson, Bajrami; Pinamonti

Prognoza: Jeste Milan favorit,ali rizično je igrati na njih s obzirom na skor protiv slabijih rivala. Bolja opcija su golovi kojih bi moglo biti na obe strane. Prethodni duel ovih timova je završen 4-2.

Tip: 3+ @ 1.55 – 1:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje