subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje(NEDELJA)

U nedelju je na programu 6 duela Serije A.

12:30h SPAL-Fiorentina

Spal u poslednje vreme daje neke naznake života. Jeste da još uvek nemaju neku seriju pobeda, ređaju poraze,ali igraju nešto bolje. Pogotovo se vidi napredak u napadu. Napad je u poslednje vreme malo živnuo,još ako poprave odbranu, biće to dovoljno za opstanak. U prošlom kolu su bili nadomak osvajanja makar boda protiv Atalante,ali su ipak poraženi.

Fiorentina igra toplo hladno. Pobede Romu u kupu sa 7-1, daju 4 komada Kijevu i onda uslede mečevi protiv Udinezea i Napolija gde ne postignu niti jedan gol.Jeste donekle očekivano da variraju u formi jer je to mlad tim,ali opet, makar protiv ekipa kao što je Udineze ne bi trebalo da se dešavaju kiksevi. Imaće Viola i na ovom meču problema sa sastavom jer u timu Pezela,Miralas, dok je pod znakom pitanja Laurini.

Predlog: Mogli bi videti golove na obe strane.


15h Empoli-Sasuolo

Velika borba za opstanak je pred Empolijem. Nije se to očekivalo od ovog tima na početku sezone,ali eto. Ni smena trenera nije donela nešto mnogo. Bez pobede su već 8 kola. Ajde,ruku na srce, u poslednje vreme su počeli osvajati neke bodove,ali neće to biti dovoljno.Moraju jednostavno slaviti na nekom meču. Ova utakmica bi mogla da bude dobra prilika za to.

Sasuolo nije u nekoj posebnoj formi,čak bi se moglo reći da su u sličnoj formi kao Empoli. Odbrana nije na najvišem nivou, a nije ni napad. Sve to je dovelo do toga da je san o Evropi sve dalje i dalje. Odlaskom Boatenga, napad je spao na Berardija koji ne može da se pronađe ove sezone, vremešnog Matrija i Babakara koji nikada nije iskoristio sav potencijal koji je imao. Od njega se očekivalo da bude sjajan napadač,ali ništa od toga.

Prognoza: Veoma težak meč za prognozu pobednika,ali golova bi moglo da bude na obe strane.


15h Genoa-Lacio

Otišao je Pijatek u Milan,ali Đenova je uspela da pronađe adekvantnu zamenu u vidu Sanabrije i to je najbitnije. Za sada su na 7 bodova od zone ispadanja i čini se da plove nekim mirnim morem,makar bi tako trebalo da bude do kraja sezone. U ovaj meč ulaze nakon dva remija protiv Sasuola i Bolonje.

Lacio je tokom nedelje izgubio od Sevilje u Ligi Evrope,ali pitanje je koliko to takmičenje i zanima Lacio. Oni su u dobroj poziciji da obezbede Ligu Šampiona sledeće sezone i sasvim je moguće da žrtvuju Ligu Evrope kako bi se usresredili na domaći šampionat. U ovaj meč ulaze sa velikim kadrovskim problemima. U timu neće biti čak 6 igrača. Sigurno da su dva najveća imena na spisku povređenih Milinković – Savić i Imobile. Osim njih van stroja su i Lukaku, Parolo,Beriša  i Walas. Nisu to nimalo mali izostanci i neće biti lako Laciju na ovom meču.

Predlog: Da je Lacio u punom sastavu bila bi 2,ali sada nije toliko sigurno. Bolje igrajte golove, trebalo bi da ih bude.


15h Udineze-Kijevo

Duel dva tima koja se bore za opstanak. Ovaj meč nosi mnogo više od 3 boda. Za ovakve mečeve se kaže da nose 6 bodova.

Udineze ima sezonu za zaborav. Sada je cilj samo da se po svaku cenu obezbedi opstanak i da se onda ova sezona zaboravi. Jednostavno, nemaju ni jednu dobru tačku po kojoj bi, makar dosadašnji deo sezone, mogli da pamte po dobrom. Loš napad, loša odbrana, jednostavno loša igra. Smena trenera je donela neke pomake. Igra ekipa bolje od kad ih Nicola vodi,ali nije ni to dovoljno dobro. Na ovom meču će nedostajati nekoliko igrača. Van tima su Da Majo, Samir, Badu,Barak i Sandro.

Ako je sezona Udinezea za zaborav,šta tek reći za Kijevo. Oni su sada već jednom nogom u Seriji B. Pred njima je gotovo nemoguć zadatak da izbore opstanak. Svega 9 bodova, ajde, jeste da su im oduzeli 3 boda na početku,ali pitanje da li bi i sa tim bodovima opstali u ligi. Ukoliko se ne dogodi neko čudo,oni će sledeće sezone igrati u Seriji B.

Prognoza: Ovaj meč je najbolje preskočiti.


18h Inter-Sampdoria

Inter se nalazi u veoma lošoj situaciji i to sada kada je to najmanje potrebno. Ekipa igra jako loše, ne stvaraju šanse, postižu jako malo golova, a rivali za poziciju igraju sve bolje. Liga Šampiona im se sve više drma. U prošlom kolu su konačno slavili minimalnim rezultatom protiv Parme.Ipak ni ta pobeda nije donela nešto dobro, naprotiv. Pre tog meča Ikardiju je oduzeta kapitenska traka, a on je na to reagovao tako što nije hteo da igra u meču lige Evrope protiv Rapida. Sigurno da ta situacija, uz sve glasniju priču o smeni  trenera utiče i na svlačionicu. Teški dani su pred Interom.

Sampa u poslednjih 5 kola ima samo jednu pobedu. U seriji su od dva poraza. Ajde protiv Napolija su očekivano poraženi,ali šta reći za poraz u prošlom kolu protiv Frosinonea i to na domaćem terenu. Sigurno da je to bio žestok udarac za ekipu i trebalo bi što pre da odreaguju i prekinu ovu seriju. Na ovom meču u timu neće biti Bareto.

Prognoza: Ne bi trebalo očekivati mnogo golova na ovom meču.


20:45h Napoli-Torino

Napoli je tokom nedelje ostao bez svoj kapitena. Hamšik je otišao u Kinu. Novi kapiten je dete Napolja, Insinje. Čini se da njemu prija ta uloga jer je postigao gol protiv Ciriha u ligi Evrope. Napoli nekako u  Seriji A vodi bitku sam sa sobom. Oni su zakucani na drugom mestu. Juve je daleko iznad, Inter daleko ispod i oni bi trebalo da ostanu drugi. Kod kuće igraju zaista sjajno ove sezone imaju seriju od 17 mečeva na domaćem terenu bez poraza.

Macari se sa Torinom vraća u svoj bivši klub.Torino se približio mestu koje vodi u Ligu Evrope. San o Evropi je opet aktuelan i sigurno da se oni neće tako lako predati u toj borbi. Znajući stil igre Macarija Torino će i na ovom meču napasti pa šta bude,jednostavno oni ne znaju drugačije da igraju, što je za pohvalu naravno. Na ovom meču u timu neće biti Điđi.

Prognoza: S obzirom na stil igre i jednih i drugih trebalo bi da vidimo dosta golova.


Tipovi:

Đenova – Lacio 3+ @ 1.85 (2:1)

Napoli – Torino 3+ @ 1.75 (0:0)

Spal-Fiorentina 2+ @ 1.40 (1:4)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje