sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje(SUBOTA)

U subotu su na programu 4 duela Serije A.

15h Specia-Napoli

Specija se trenutno nalazi na samo 3 boda od zone ispadanja. Dakle, situacija je daleko od sigurne po njih. Njima je svaki bod potreban, a posebno se uzdaju u mečeve na domaćem terenu gde igraju zaista dobro. Oni su ostali neporaženi na poslednjih 6 duela na svom terenu i to je glavni adut. Oni su ekipa koja igra dosta otvoren fudbal, u prilog tome govori i činjenica da imaju jednu od najgorih odbrana u ligi. Jednostavno kada igrate otvoren fudbal odbrana mora da ispašta. To je verovatno i glavni uzrok njihove trenutne pozicije u ligi. Nema sumnje da će napasti Napoli na ovom meču, drugačije i ne mogu doći do bodova koji su im preko potrebni.

Bodovi su itekako potrebni i Napolitancima. Napoli je sebi poprilično zakompikovao život remijem u prošlom kolu protiv Kaljarija. Taj meč je bio jedan od klasičnih mečeva iz udžbenika i dokaz onog staroh nepisanog pravila u fudbalu ,, Kada promašiš milion prilika stigne te kazna “. Tako se i desilo. Promašio je Napoli na tom meču milion prilika, mogli su lagano da slave i kazna je stigla u 90tom minutu. Ti izgubljeni bodovi mogu skupo da ih koštaju u borbi za Ligu Šampiona. Zaista se zakomplikovala ta borba. Za tri mesta u Ligi Šampiona konkurišu 5 timova, Juventus, Milan i Atalanta imaju isti broj bodova, Napoli ima 2 manje, a Lacio 4 manje. Dakle, svi su u igri. Napoli mora na pobedu na ovom veoma neugodnom gostovanju. Generalno njima ne leži Specija, već ih je porazila u prvom delu sezone. Napoli je na ovom meču bez štoperskog tandema Kulibali-Maksimović i to može biti veliki hendikep.

Očekivani sastavi:

Spezia (4-3-3): Provedel; Vignali, Chabot, Ismajli, Marchizza; Estevez, Ricci, Maggiore; Verde, Piccoli, Gyasi

Suspended: Nzola

Injured: Mattiello

Napoli (4-2-3-1): Meret; Di Lorenzo, Manolas, Rrahmani, Mario Rui; Fabian Ruiz, Demme; Lozano, Zielinski, L Insigne; Osimhen

Injured: Ghoulam, Ospina, Lobotka, Koulibaly, Maksimovic

Prognoza: Možda je najbolje igrati golove na ovom meču, trebalo bi da ih bude.

Tip: 3+ @ 1.55

malo rizičnije GG i G2+ @ 2.20 – 1:4


20:45h Fiorentina-Lacio

Bez obzira što imaju jednog od najboljih igrača u ligi, Fiorentina je još uvek u veoma nezavidnoj situaciji. Oni se trenutno nalaze na samo 4 boda od zone ispadanja, dakle, situacija je veoma alarmantna. Jednostavno Fiorentina prosipa mnogo bodova. Sve ono dobro što napad uradi, odbrana uprska. Upravo zbog toga oni i igraju najefikasnije utakmice u ligi, skoro svaki njihov meč ulazi u GG ili GG3+. Moraju popraviti taj segment igre, ili će zaista doći do zone ispadanja. Jedina svetla tačka je naš Dušan Vlahović o koje priča cela Italija. U vrhu je liste strelaca, jedan je od najboljih mladih igrača u Seriji A ikada. Zbog svega toga svakodnevno se licitira sa sumom i imenima klubova koji bi mogli biti njegova naredna destinacija. Nema sumnje da će on i danas predstavljati glavnu pretnu po gol Lacija.

Lacio je jedna od ekipa koja se bori za Ligu Šampiona. Istina, oni su u najlošijem položaju jer zaostaju 4 boda, ali su isto tako i jedna od ekipa koja je u najboljoj formi od svih tih timova i vrlo lako bi mogli da dostignu i prestignu nekog. Igraju zaista sjajno, pogotovo napad. U poslednjih 5 kola postigli su 15 golova, dakle u proseku 3 po meču. Ne zna se od koga preti veća opasnost, tj. sa koje strane, jer je Simone Inzagi uspeo da ukombinuje tim tako da više ne bude glavna pretnja samo Imobile, već još par igrača pride. To ih sve čini maksimalno opasnim po svačiji gol. Odbrana nije toliko dobra kao napad, primaju dosta golova, ali eto, sva sreća što napad to pokriva.

Očekivani sastavi:

Fiorentina (3-5-2): Dragowski; Milenkovic, Pezzella, Caceres; Venuti, Amrabat, Pulgar, Bonaventura, Biraghi; Vlahovic, Ribery

Suspended: Igor

Injured: Borja Valero

Lazio (3-5-2): Reina; Marusic, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Lulic; Immobile, Correa

Suspended: Fares

Injured: Escalante, Caicedo

Prognoza: Na osnovu svega prikazanog od oba tima u ovoj sezoni, trebalo bi da gledamo jedan sjajan i efikasan meč.

Tip: GG i G2+ @ 2.38 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje