subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava,predlozi za klađenje (UTORAK)

U utorak je na programu zaostali meč Serije A između Lacija i Torina.

Lacio je u prethodnom kolu porazom od Rome izgubio sve nade što se tiče plasmana u Ligu Šampiona. Oni su sada zakucani za mesto koje vodi u Ligu Evrope i ne mogu nigde, niti gore niti dole. Gedano na tu stranu ovaj meč nema rezultatskog značaja za njih,ali da li je tako. Pa moje mišljenje da baš i neće ovaj meč odigrati tek tako. Poslednje kolo moguće,ali ovaj meč ne. Razlog leži u današnjem protivniku. Igraju sa Torinom, ekipom koja se bori za opstanak, ekipom koja je direktan rival Beneventa za opstanak. Svi znate da na klupi Beneventa sedi rođeni brat trenera Lacija, Pipo Inzagi. Verujem da će Simone, trener Lacija, ići na pobedu kako bi pomogao svom bratu da izbori opstanak. Poslednje kolo baš igraju Torino i Benevento, pa nek međusobno odluče ko ostaje. Takođe, Lacio mora dobiti ovo kako bi vadio fleke iz derbija protiv Rome. Sigurno da sve navijače nebeskoplavih boli poraz od najljućeg rivala i nema sumnje da se moraju opravdati na ovom meču. Upravo zbog svega toga mislim da će Lacio ići na sva tri boda na ovom meču.

Računica Torina je jasna. Njima je za opstanak na ovom meču potrebno da ne izgube. Imaju trenutno 3 boda više od Beneventa i ukoliko osvoje makar i bod ostali su u ligi, poslednje kolo neće imati značaja. Ukoliko budu poraženi ovde, onda će protiv Beneventa u međusobnom duelu odlučiti ko ostaje u ligi. Igraće taj meč na domaćem terenu tako da će to biti njihova prednost. Taman kad su svi mislili da se Torino podigao, da su popravili igru, usledila su dva poraza u prethodna dva kola i eto njih na ponoru. Prvo ih je Milan ponizio sa 7-0,da bi ih i Specija pobedila sa 1-0. To je dodatno uzburkalo strasti u ekipi i sada moraju naći kako da se izvuku iz te situacije. Bio bi to veliki šok za sve u Torinu da drugi Torinski tim igra u nižem rangu.

Prognoza: Na osnovu svega navedenog mišljenja sam da će Lacio ići na pobedu ovde, naravno da se i Torino nešto pita,ali realno, ako Lacio bude igrao maksimalno, onda Torino nema šta da traži na ovom meču.

Tip: 1 @ 2.25 – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje