sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu je na programu tri duela Serije A.

15h SPAL-Juventus

Spal je u grčevitoj borbi za opstanak. Po svemu sudeći o poslednjem putniku u Seriju B će odlučiti četiri ekipe: Bolonja, Empoli, Udineze i  Spal. Spal i Udineze su u najboljim situacijama,ali to ništa ne znači. Ovo vam dovoljno govori o tome kako će Spal  igrati do kraja sezone. Za njih je svaki meč, jedno malo finale. U poslednje vreme igraju dobro,vezali su tri veoma bitne pobede nad Frosinoneom i Rimskim timovima Romom i Laciom,ali ih je opet poraz od Kaljarija u prošlom kolu vratio na početak. To dovoljno govori koliko je zapravo sve neizvesno i kako samo jedan loš rezultat može da napravi problem nekoj ekipi.Jeste da oni na ovom meču nisu favoriti,ali nisu ni bez šansi, pogotovo jer igraju protiv nezainteresovanog Juventusa. Sigurno da će Spal pred svojim navijačima dati sve od sebe na ovom meču,jer zaista nemaju šta da izgube.

Kazem, igraju sa nezainteresovanim Juventusom,ali  zaista je tako. Juve je gotovo sigurno odbranio šampionsku titulu i sada svu svoju pažnju okreću kao Ligi Šampiona, pogotovo nakon nerešenog ishoda iz Amsterdama. Svedoci smo da je Alegri poslednjih par nedelja odmarao sve ključne igrače i nema nikakvog razloga da to ne učini i na ovom meču.

Predlog: Zbog svega navedenog naš savet vam je da Juventus preskačete do kraja sezone kada je reč o ligaškim utakmicama.


18h Roma-Udinese

Da li je pobeda na gostovanju Sampdoriji u prošlom kolu najava da je Roma konačno izašla iz krize? Videćemo. Roma igra zaista loše u poslednje vreme, ceh je platio i trener. Na klubu je seo Ranijeri,ali se nije mnogo što šta promenilo,ali videćemo. Ipak je Ranijeri iskusan trener. Roma je u situaciji da ne sme sebi da dozvoljava kikseve, pogotovo ne protiv slabijih timova od sebe i to na svom terenu. Oni se bore za mesto koje vodi u Ligu Šampiona,a po rečima vlasnika Rome to je i osnovni cilj. Trenutno nisu u dobroj poziciji, zaostaju za mestom koje vodi u Ligu Šampiona i svaki poraz tj neuspeh bi ih samo odaljio do tog mesta. Ovo kolo je super za njih jer dva direktna rivala Milan i Lacio igraju međusobno, pa bi pobedom na ovom meču napravili važan korak ka tom cilju.

Naravno da do ove pobede neće biti nimalo lako doći. Pogotovo jer igraju sa Udinezeom koji se bori za opstanak i kojem trebaju bodovi.Udineze se trgao u poslednje vreme. U poslednja tri kola osvojili su 7 bodova,ali daleko od toga da je posao završen. Posebno raduje činjenica da im je napad proradio,to je ono što je falilo ovoj ekipi. Smena trenera je urodila,jer zaista igraju bolje. Na ovom meču u timu neće biti Marvin Zeegelaar  koji je dobio crveni karton i Behrami, Antonin Barak i Bram Nuytinck koji su povređeni.

Predlog: Uzdamo se u Romu, vreme je da i oni slave na svom  terenu.


20:45h Milan-Lacio

Večernji termin je rezervisan za derbi meč.

Milan nikako da se oporavi od poraza protiv Intera u derbiju grada Milana. Od tog meča oni prosto ne liče na sebe. Vratio se onaj Milan iz 2018. godine, onaj neubedljiv, loš i pre svega onaj Milan koji je prosipao bodove gde god je stigao. Pre samo mesec dana se činilo da će gotovo sigurno biti u Ligi Šampiona sledeće sezone,ali loši rezultati su doveli do toga da su na ivici i da im predstoji žestoka borba za to mesto sa još par timova.Loši rezultati su doveli i do priča o tome da li će Gatuzo i sledeće sezone sedeti na klupi Milana. Sve u svemu ovaj meč je mnogo više od 3 boda za Milan. Pobeda bi umirila situaciju,a kiks bi samo produžio i pogoršao situaciju. Neće biti lako jer u timu neće biti jedan veoma bitan šraf, u pitanju je Brazilac Paketa, dok se u Milanu nadaju da će Donaruma ipak biti spreman.

Nije ni Lacio u sjajnoj situaciji pred ovo kolo. Umeli su i Lacijali u poslednje vreme da prosipaju bodove kada nije vreme, pogotovo pre par kola na gostovanju Spalu. Taj poraz može da ih košta mnogo na kraju sezone, videćemo. Ne sme se ni zanemariti kiks u prošlom kolu na domaćem terenu protiv Sasuola. Realno, trebalo je iz dva kola da uzmu 6 bodova, a osvojen je samo 1. Za ekipu koja se bori za mesto u Ligi Šampiona to je nedopustivo. Sreća njihova da i rivali za poziciju nisu u ništa boljoj formi,pa nisu bili kažnjeni.Njima je ovaj meč isto toliko bitan koliko i Milanu. Potrebna im je pobeda na ovom meču,jer je ovo ipak duel dva tima koja se bore za poziciju na tabeli.

Predlog: Veliki ulog, dva ofanzivna tima, golovi ne bi trebalo da izostanu i to na obe strane.


Tipovi: 

Roma-Udineze 1 @ 1.55 (1:0)

Milan-Lacio GG @ 1.80 (1:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje