četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Specija-Lacio

Specija igra dosta dobar fudbal ove sezone. Za ekipu koja je nova u Seriji A, guraju sasvim solidno. Trenutno su negde oko sredine tabele i ako ovako nastave ostvariće svoj prvobitan cilj, a to je opstanak u ligi. Oni igraju jako lep fudbal za gledanje, vole da igraju napadački i na gol više. Pogotovo znaju dobro da igraju protiv ekipa iz gornjeg dela tabele. Kod kuće ih je veoma teško dobiti i Laciju neće biti nimalo lako. Problem za ekipu Specije pred ovo kolo predstavljaju izostanci, jer će im faliti čak 9 igrača iz prvog tima.

Lacio sa druge strane igra toplo-hladno, zapravo Lacio ima problema sa zgusnutim rasporedom sa jedne strane i izostancima sa druge strane. U poslednjih par nedelja su odigrali jako mnogo utakmica, jer igraju u ritmu vikend radni dani i nisu navikli na to. Zbog svega toga Inzagi je primoran malo da meša karte i odmara neke igrače. Sledeće nedelje ih očekuje ključan duel sa ekipom Klub Briža za prolaz u narednu fazu Lige Šampiona i sasvim je moguće da Inzagi odmori igrače za taj meč, što opet daje šansu domaćinu.

Očekivani sastavi:

Spezia (4-3-3): Provedel; Vignali, Terzi, Erlic, S Bastoni; Acampora, Maggiore, Ricci; Farias, Nzola, Gyasi

Injured: Zoet, Ramos, Dell’Orco, Galabinov, Verde, Sena, Pobega, Mattiello, Capradossi

Lazio (3-5-2): Strakosha; Patric, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Fares; Immobile, Correa

Prognoza: Nezahvalno je prognozirati pobednika zbog situacije u obe ekipe, najbolje je igrati na golove.

Tip: GG @ 1.70 – 1:2


18h Juventus-Torino

Derbi grada Torina se igra u subotu. Oba tima dočekuju ovaj meč u ne tako dobrim situacijama.

Juventus ne igra tako dobro ove sezone. Već su mnogo puta prosuli bodove i prednost Milana se samo povećava. U prošlom kolu su remizirali sa ekipom Beneventa i to je samo još više podgrejalo priče o rastanku sa Pirlom. Tokom nedelje su odigrali nešto bolje i slavili protiv Dinama u Ligi Šampiona. Ipak, sav akcenat se stavlja na ovaj meč, prosto moraju dobiti ovaj meč tj. Pirlo mora dobiti ovaj meč ukoliko želi još neki kredit kod navijača i uprave kluba. Na ovom meču Juventus će biti bez Bufona, Kijelinija i Morate.

Jedino što ide na ruku Juventusu jeste forma njihovog rivala. Torino igra zaista loše ove sezone. U poslednjih 9 kola osvojili su samo 6 bodova i iz kola u kolo oni padaju sve više na tabeli. Ovaj meč će biti jedna od poslednjih prilika za njihovog trenera Đampaola, jer se sve više priča da ukoliko Torino bude poražen na ovom meču, da će to značiti i rastanak sa Đampaolom. Jedna dobra stvar jeste to što će Beloti igrati na ovom meču. On je doživeo manju povredu, ali će biti spreman za ovaj derbi.

Očekivani sastavi:

Juventus (3-4-1-2): Szczesny; Danilo, Bonucci, De Ligt; Cuadrado, Arthur, Rabiot, Alex Sandro; Ramsey; Dybala, Ronaldo

Suspended: Morata

Injured: Buffon, Chiellini

Torino (3-5-2): Sirigu; Bremer, Lyanco, Rodriguez; Singo, Meite, Rincon, Linetty, Ansaldi; Zaza, Belotti

Injured: Baselli, Gojak, Lukic, Vojvoda, Ujkani

Predlog za klađenje: Juventus je i pored svega svakako favorit na ovom meču. Kvalitetnija su ekipa, a imaju i Ronalda na terenu koji će svakako biti motivisan, pogotovo sad, kad se približio obaranju rekorda.

Tip: 1 i 2-5 golova @ 1.85 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje