sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu je na programu tri duela Serije A.

20:45h Lacio-Verona

Lacio se trenutno nalazi na sredini tabele. Bio bi taj učinak znatno bolji da nije bilo problema sa povredama i korona virusom. Sada je to koliko toliko iza njih i odmah su rezultati znatno bolji. Nakon pobede u ligi u prošlom kolu usledio je veoma dobar rezultat u vidu remija protiv Klub Briža u Ligi Šampiona koji im je doneo i plasman u nokaut fazu, prvi put posle 20 godina. Sigurno da je taj rezultat dodatno podigao samopouzdanje u ekipi koja sada punog motiva ulazi u ovo kolo po još jednu pobedu. Raduje i sve bolja forma našeg Sergeja, dok je Imobile standardno sjajan i gotovo sigurno da će biti glavna pretnja po gol Verone. Što se tiče izostanaka van tima su Lulić i Patrik. Dakle, gotovo sa punim sastavom dočekuju ovo kolo što zaista dugo nije bio slučaj.

Verona igra jako dobro ove sezone. Nalaze se tu negde gde i Lacio na tabeli, dakle gornji deo sredine tabele. U poslednjih 7 kola samo 1 poraz. Igraju veoma čvrst fudbal o čemu govori i gol razlika 13/8. Najmanje golova pada na njihovim mečevima. Ipak, sada dolaze na noge dosta neugodnom protivniku i videćemo koliko su zaista dobri. Lacio je jedna od ekipa koja im baš i ne leži. Prošle sezone su poraženi sa čak 5-1 od Rimljana. Za ovo kolo ne mogu da računaju na 6 igrača.

Očekivani sastavi:

Lazio (3-5-2): Reina; Luiz Felipe, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Fares; Immobile, Correa

Injured: Lulic, Patric

Verona (3-4-2-1): Silvestri; Dawidowicz, Lovato, Dimarco; Faraoni, Tameze, Veloso, Lazovic; Zaccagni, Barak; Di Carmine

Suspended: Ceccherini

Injured: Gunter, Vieira, Benassi, Kalinic, Cetin

Prognoza: Lacio bi trebalo da slavi u ovom meču, ali ne treba očekivati mnogo golova.

Tip: 1X 2-5 golova @ 1.50 – 1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje