petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

18h Krotone-Inter

Krotone je poslednjeplasirana ekipa na tabeli. Oni su već ispali iz Serije A, ali će očigledno otići u niži rang sa stilom. Ne predaju se nikako, igraju zaista lep fudbal i hoće časno da se oproste od najvišeg ranga u Italiji. Napad im pogotovo deluje jako dobro u poslednje vreme, pogotovo njihov napadač  Simy koji je trenutno na deobi trećeg mesta liste najboljih strelaca sa 19 pogodaka. Zasigurno je da on neće ostati u Krotoneu, zaslužuje jači klub. Nema sumnje da će biti motivisan protiv jakog protivnika, kako bi se dodatno pokazao i na taj način “ prodao “ u neki jači klub. Jer, budimo realni, više se cene golovi protiv Intera nego Parme. Dakle, napad je dobar, ali je odbrana loša. Koliko god napad igrao dobro, odbrana sve to uprska, pa su zato i tu gde jesu.

Inter je trenutno lider šampionata i nakon ovog kola bi mogao i praktično da proslavi titulu. Za to im je potrebna pobeda na ovom meču i potrebno im je da Atalanta ne slavi na gostovanju u Sasuolu. Bez obzira na to, oni će svakako biti prvaci. Možda nisu najviše pokazali ove sezone, ali su pokazali nešto što niko nije, a to je konstantnost. Nisu imali mnogo variranja u formi i to im je i donelo Skudeto. Upravo su te oscilacije u igri protivnika donele šampionsku titulu Interu. Vidi se da su se malo opustili, koliko god to Konte negirao, ne igraju mnogo ubedljivo, igraju toliko koliko je potrebno, na neki način odrađuju mečeve.

Očekivani sastavi:

Crotone (3-5-2): Cordaz; Djidji, Magallan, Golemic; Pereira, Molina, Cigarini, Zanellato, Reca; Messias, Simy

Injured: Marrone

Inter (3-5-2): Handanovic; Skriniar, De Vrij, A Bastoni; Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic; Lukaku, Lautaro Martinez

Injured: Kolarov, Vidal

Prognoza: Inter bi trebalo da slavi na ovom  meču gde bi mogli da vidimo dosta golova. Očekujem golove pre svega zbog otvorene igre Krotonea.

Tip: 2 i 3+ @ 1.48 – 0:2


20:45h Milan-Benevento

Velika kriza je zavladala u Milanu. Od ekipe koja je lider šampionata i gura dobro na svim frontovima, došli su do situacije da im visi Liga Šampiona. Pre samo 4 kola su bili gotovo sigurni učesnici Lige Šampiona, a sada bi, vrlo lako mogli da ostanu bez iste. Serija loših rezultata ih je dovela sa drugog mesta na deobu trećeg mesta sa Napolijem i Juventusom. Da se danas završi šampionat bili bi 5ti i bez Lige Šampiona, jer imaju lošiju gol razliku od Juventusa i Napolija. Da situacija bude još teža pobrinuo se i Lacio koji im se približio na 5 bodova. Gledajući formu oba tima nije nemoguće da ih stignu. Neki moj utisak je da će izvisiti za Ligu Šampiona, nekako mi Napoli, Juventus, a pogotovo Atalanta izgledaju mnogo bolje i mnogo su pouzdaniji i konstantniji od Milana. Dakle, pobeda im je preko potrebna u ovom kolu. U tim se vraća i Zlatan Ibrahimović, što bi značilo da će Milan biti daleko opasniji nego u prošlim kolima. Pobeda im jeste potrebna, ali neće biti nimalo lako doći do nje, jer je preko potrebna i njihovim rivalima.

Benevento na čelu sa legendom Milana, Pipom Inzagijem dolazi u Milano takođe sa imperativom osvajanja bodova. Sećate se da je Benevento sredinom šampionata bio najbolji klub od svih novopridošlih klubova u Seriju A, bili su na sredini tabele i bili su najprijatnije iznenađenje. Ipak, serija loših rezultata ih je dovela do zone ispadanja. Oni su trenutno na deobi 18tog mesta sa Kaljarijem i Torinom. Oba rivala za poziciju su u formama koje su u usponu što se ne može reći za Benevento i to još više zabrinjava navijače tog kluba. U poslednjih 5 kola čak 14 primljenih golova, to dovoljno govori koji deo tima je glavni “ krivac“ za poziciju na kojoj se nalaze. Moraće Pipo nešto žestoko da promeni u odbrani tima ili im sledi ispadanje u niži rang.

Očekivani sastavi:

Milan (4-2-3-1): G Donnarumma; Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic; Ibrahimovic

Injured: A Donnarumma

Benevento (3-5-2): Montipò; Glik, Barba, Caldirola; Depaoli, Hetemaj, Schiattarella, Ionita, Improta; Gaich, Lapadula

Injured: Moncini, Foulon, Sau, Tuia

Prognoza: Milan je favorit na ovom meču i trebalo bi da slave, ali opet, oprezno sa njima, bolje je igrati golove.

Tip: D2+ ( domaćin daje 2 ili više golova ) @ 1.40 – 2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje