četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju su na programu preostali dueli Serije A ,a mi smo za vas spemili najavu najzanimljivijih.

15h Empoli-Verona

Empoli je u jako lošoj formi. Još uvek čekaju pobedu u 2022.godini. U seriji su od čak 12 mečeva bez pobede. Zapravo od sredine decembra oni su ekipa koja je osvojila najmanje bodova u ligi. Pored svega toga su na sredini tabele sa 10 bodova viška u odnosu na opasnu zonu. Na sredini tabele su samo zahvaljujući sjajnom početku sezone gde su pobeđivali sve rivale redom. Da nije bilo takve situacije oni bi se borili za opstanak. Prosto je neverovatno kako se sve promenilo. Od tima koji igra napadački,stvara šanse postiže golove na traci dogodilo da imaju seriju od 180 minuta bez postignutog gola. Zapravo,oni još uvek igraju napadački,ali je procenat iskorišćavanja šansi poprilično opao i tu je glavni problem. Sada će igrati protiv tima koji im “ leži “ kojeg su savladali u prvom delu sezone.

Verona u ovo kolo ulazi nakon poraza od Napolija na domaćem terenu. Tim porazom su prekinuli seriju od 4 meča bez poraza. Generalno Verona igra jako dobro u 2022. godini. Jedna su od ekipa koja je osvojila najviše bodova od početka 2022. godine,tačnije 4ti su po tom parametru. Napad im je zaista dobar u ovoj novoj godini gde postižu u proseku po 2 gola na meču. Jedino je taj meč sa Napolijem bio izuzetak. Ono što predstavlja najveći problem za Tudorovu ekipu ove sezone jesu gostovanja,gde su zaista loši. Imaju seriju od 18 gostovanja za redom na kojima su primali makar po jedan gol i to je nešto što je zabrinjavajuće. Dodatni problem na ovoj utakmici jesu i izostanci. Na današnjem meču u timu neće biti:  Fabio Depaoli , Pawel Dawidowicz, Kevin Lasagna, Ivor Pandur, Darko Lazovic,Miguel Veloso, Ivan Ilic, Federico Ceccherini i kapiten Marco Faraoni. Dakle Tudor na ovom meču ne može da računa na čak 9 igrača.

Očekivani sastavi:

Empoli possible starting lineup:
Vicario; Stojanovic, Romagnoli, Luperto, Parisi; Zurkowski, Asllani, Bandinelli; Henderson, Bajrami; Pinamonti

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Ceccherini, Gunter, Sutalo; Cancelleri, Bessa, Hongla, Tameze; Barak, Caprari; Simeone

Prognoza: Očekuje nas otvoren meč sa obe strane koji bi mogao da donese dosta golova.

Tip: 3+ @ 1.65 1-1


15h Juventus-Salernitana

Juventus ovaj meč ne dočekuje u tako dobrom raspoloženju. Pre samo par dana su pretrpeli veoma bolan poraz od Viljareala u Ligi Šampiona. Bio je Juventus bolji rival u većem delu meča. Stvarali su šanse,pogađali prečke i onda je sve došlo na naplatu. U poslednjih 15 minuta Viljareal im je dao tri komada i izbacio ih iz takmičenja. Juventusu sada ostaje da se fokusira na kup i na ligu. U ligi su trenutno na četvrtom mestu sa 7 bodova manje od lidera Milana i još uvek imaju šansi za titulu. U sjajnoj su formi u ligi gde imaju seriju od 15 mečeva bez poraza. Oni su uz Sevilju jedina dva tima u Evropi koja u 2022. godini nemaju poraze u domaćem šampionatu. Posebno dobro igraju protiv timova sa dna tabele gde imaju seriju od 32 meča bez poraza od kojih su 28 pobede. Dakle,Juventus te “ male “ utakmice rešava prilično dobro. Verujem da će na ovom meču krenuti žestoko kako bi došli do što ubedljivije pobede i tako zalečili rane iz Lige Šampiona. Van tima su Lokateli,Kijeza,Mekenzi,Zakarija i Bonući

Sve je manje vremena i prilika da se Salernitana spase ispadanja. Poslednji su na tabeli sa 9 bodova zaostatka za timovima iznad zone ispadanja. U prošlom kolu su izborili remi sa Sasuolom,ali im trebaju pobede,ako žele opstanak. Ubedljivo su najgori tim po svim parametrima. Postigli su samo 22 gola,poređenja radi sam Vlahović je postigao 20. Dakle samo dva više od napadača Juventusa. Odbrana je takođe veoma loša. Imaju najgoru odbranu u ligi koja je primila gol na skoro svakom meču ove godine. Samo na jednom meču nisu primili gol i tad su i pobedili. Dolazak Davida Nikole je nešto malo promenio,počeli su igrati nešto bolje,osvajati bodove remijima,ali to je nedovoljno. Sa Juventusom nemaju baš najbolja iskustva. Poslednja dva meča su izgubili sa ukupnom gol razlikom 5-0.  S obzirom na formu Juventusa teško će do bodova.

Očekivani sastavi:

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Danilo, De Ligt, Rugani, Pellegrini; Cuadrado, Arthur, Rabiot, Bernardeschi; Morata, Vlahovic

Salernitana possible starting lineup:
Sepe; Mazzocchi, Dragusin, Fazio, Ranieri; L. Coulibaly, Ederson; Kastanos, Bonazzoli, Perotti; Djuric

Prognoza: Juventus je favorit na ovom meču i trebalo bi da pobedi sa nekoliko postignutih golova.

Tip: 1 i 3+ @ 1.73 2-0


20:45h Roma-Lacio

Veliki gradski derbi Rima.

Roma u ovaj derbi ulazi u sasvim lepom raspoloženju. U seriji su od 8 mečeva bez poraza u ligi, a tokom nedelje su uspeli i da se plasiraju u narednu rundu Lige Konferencija nakon remija sa Viteseom. Pred ovaj bitan meč se nalaze na 6tom mestu sa istim brojem bodova kao i sedmoplasirana Atalanta, a samo sa jednim bodom manje od Lacija. Ovaj derbi ima posebnu težinu, ne samo zbog prestiža u večnom gradu,već i zbog pozicije na tabeli koja vodi u Evropu. Istina, Roma ima 8 mečeva bez poraza,ali isto tako se mora reći da je od tih 8 mečeva Roma dobila 4 meča, dok su na 4 igrali nerešeno. Ono što mora da zabrine Murinja jeste činjenica da im je odbrana dosta porozna. Veoma su retki mečevi na kojima Roma ne prima golove. Napad im deluje dobro, stvaraju baš dosta prilika,ali odbrana često to zna da pokvari. Protivnici Rome vrlo lako dolaze u šanse i to jako izgledne, nema te čvrstine pozadi i vrlo često se izvuku na sreću, tako što protivnici promaše izgledne prilike. Jednostavno takav stil igre ne može doveka da im donosi bodove, mora Murinjo zateći odbranu. Pogotovo kada se igra protiv timova koji napadaju, a Lacio je sigurno jedan od takvih rivala.

Lacio u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Venecije. Ta pobeda je bila jako bitna iz više razloga, ta pobeda im je osim tri boda donela i mnogo više. Donela im je na neki način veliku prednosti pred ovaj derbi, jer su preskočili Romu na tabeli i time pritisak prebacili na njih. Lacio se dosta transformisao pod vođstvom Sarija. Od tima koji je bio jedan od najgorih defanzivnih do tima koji je trenutno uz Sosijedad tim koji ima najviše utakmica na kojima nisu primili gol u 2022. Od početka godine vezali su takvih 6 utakmica. Napad im takođe deluje dosta dobro, sprega Imobile-Sergej-Pedro funkcioniše zaista dobro i sigurno će predstavljati veliku opasnost po gol Rome. Napravio je Sari jednu jaku takmičarsku ekipu i tim koji će predstavljati opasnog rivala za sve u ligi. Velika prednost Lacija u odnosu na druge timove iz vrha tabele je i to da su ispali iz svih takmičenja i da mogu potpuno da se fokusiraju na ligu.

Očekivani sastavi:

Roma possible starting lineup:
Patricio; Mancini, Smalling, Kumbulla; Karsdorp, Cristante, Mkhitaryan, Zalewski; Pellegrini; Zaniolo, Abraham

Lazio possible starting lineup:
Strakosha; Lazzari, Felipe, Acerbi, Marusic; Milinkovic-Savic, Leiva, Alberto; Anderson, Immobile, Pedro

Prognoza: Derbi kao derbi je veoma težak za prognozu i mnogo je bolje igrati na golove. Trebalo bi da ih vidimo na obe strane.

Tip: GG @ 1.70 3-0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje