petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje (Petak)

U petak su na programu dva duela Serije A.

18:45h Sasuolo-Specija

Sasuolo nije uspeo da veže 4tu pobedu u prošlom kolu jer su remizirali na gostovanju protiv Salernitane. Dobro su igrali vodili su u tom meču,ali ih je crveni karton Raspadorija presekao i Salernitana je uspela da izjednači. Sasuolo je trenutno na 8 bodova zaostatka za mestom broj 6 koje vodi u Evropu, a 9 kola je preostalo. Dosta teška situacija,pogotovo kad se vidi njihov raspored gde im nakon ovog meča slede derbiji sa Atalantom,Lacijom,Interom i ostalim ekipama sa vrha tabele. Tim pre im na ovom meču treba pobeda. Upravo se na tom meču sa Salernitanom videlo ono o čemu smo pričali, a to je jak napad Sasuola i slaba odbrana. Upravo im je ta odbrana oduzela dosta bodova ove sezone. Za napad nema šta mnogo da se priča. Napad im je jedan od najopasnijih,nisu najefikasniji,ali najopasniji jesu. Stvaraju mnogo šansi,šutaju iz svih pozicija ka golu protivnika,samo im malo efikasnost iskorišćavanja šansi fali. Na ovom meču od udarne trojke će faliti jedino Raspadori zbog crvenog kartona,ali tu su Berardi,Samaka,ali i Traore koji igra sve bolje i bolje. Ova gore spomenuta trojka je ove sezone kombinovano postigla 28 golova.

Posle 4 vezana poraza Specija je u prošlom kolu ostvarila veoma bitnu pobedu protiv rivala za opstanak Kaljarija. Ta pobeda im je donela 7 bodova viška u odnosu na timove iz zone ispadanja. Po nekim kalkulacijama za spas Speciji treba još 9 bodova iz poslednjih 9 kola. S obzirom da im u martu predstoje mečevi sa Empolijem, Venecijom,Torinom, situacija je sasvim dobra i izgledna po njih. Upravo će taj meč sa Venecijom odlučiti sve. Najveći problem ove godine za Speciju jeste odbrana. Oni zaista mnogo golova primaju ove godine,odbrana im je 5ta najgora u ligi. To i nije ohrabrujući podatak pred gostovanje Sasuolu. Što se ovog meča tiče probaće da nastave niz osvajanja bodova,pogotovo jer prošle  sezone slavili na ovom stadionu.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli, Kyriakopulos, Ferrari, Chiriches, Muldur; Frattesi, Lopez, Henrique; Berardi, Scamacca, Traore

Spezia possible starting lineup:
Provedel; Amian, Nikolaou, Erlic, Reca; Bastoni, Kiwior, Maggiore; Verde, Manaj, Gyasi

Prognoza: Sasuolo je favorit na ovom meču,ali Specija zna kako da igra sa favoritima,pa je bolje igrati golove. Sasuolo je na poslednjih 3 od 5 mečava sa Specijom postizao 2 ili više golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.55 – 4:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje