utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje ( SUBOTA )

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Lacio-Bolonja

Lacio ovo kolo dočekuje na 6tom mestu sa istim brojem bodova kao i njihov gradski rival Roma. Lacio je u dosta dobroj formi. U poslednja tri kola su od maksimalnih 9 osvojili 7 bodova. Još bitnije, uspeli su da poprave odbranu jer na ta tri meča nisu primili niti jedan gol. Ipak, nakon sjajnog meča u prethodnom kolu i pobede na gostovanju Fiorentini,usledio je veoma bolan poraz u kupu od Milana. Milan ih je pregazio sa 4-0 i dobrano poljuljao samopouzdanje koje je bilo na poprilično visokom nivou. Sada im je preko potrebna pobeda na ovom meču kako bi se vratili u pobednički ritam. Lacio ima jedan od najboljih napada u ligi,po broju pogodaka su na drugom mestu. Odbrana se drastično popravila,ali još ima prostora za napredak,videlo se protiv Milana. Za Lacio neće nastupiti Akpa Akpro i Aćerbi dok je pod znakom pitanja Imobile. Najbolji strelac tima je meč sa Milanom napustio hramljući i pitanje je da li će igrati u ovom kolu.

Bolonja ovo kolo dočekuje na 13tom mestu. Nisu u baš najboljoj formi jer su u poslednjih 8 kola osvojili samo 4 boda. Njihov najveći problem su gostovanja gde su zaista loši i taj problem imaju godinama unazad. Takođe veliki problem je odbrana. Zaista su retki mečevi na kojima Bolonja ne primi gol. Prošle sezone su imali jako dugačku seriju od preko 25 mečeva na kojima nisu sačuvali mrežu, a nisu ništa bolji ni sad. Bolonja zna da igra da Lacijom,dobili su ih u prethodna dva duela. Posebno je bio zanimljiv prethodni duel gde je Bolonja dobila 3-0 , a Mihajlović je na kraju meča izjavio da je on veliki navijač Lacija i da ne može da slavi pobedu protiv svog kluba. Nema sumnje da će ga navijači lepo dočekati. Za Bolonju na ovom meču neće nastupiti Domingez i De Silvestri.

Očekivani sastavi:

Lazio possible starting lineup:
Strakosha; Hysaj, Felipe, Patric, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Alberto; Pedro, Immobile, Zaccagni

Bologna possible starting lineup:
Skorupski; Theate, Medel, Soumaoro; Kasius, Svanberg, Soriano, Hickey; Orsolini, Barrow; Arnautovic

Prognoza: Lacio je favorit,ali je bolje igrati na golove. Laciov efikasan napad i loša forma Bolonje bi mogli da nam donesu nekoliko golova u mreži gostiju.

Tip: domaćin 2+ @ 1.73 – 3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje