petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje ( SUBOTA)

U subotu je na programu tri duela Serije A.

15h Fiorentina-Atalanta

Fiorentina u ovo kolo ulazi nakon poraza od Juventusa. Dosta se prašine podiglo posle tog meča, pogotovo posle penala koji je dosuđen pred kraj meča za Juventus. Taj drugi penal je bio dosta diskutabilan i Fiorentina se nikako nije pomirila sa tim. Dodatno ulje na vatru su bile izjave igrača Juventusa koje su još više iznervirale tabor Fiorentine. Sigurno da je to dosta uticalo na ekipu i pitanje koliko će biti spremni za ovaj meč. Fiorentina u ovaj meč ulazi bez povređenog Riberija.

Atalanta u ovo kolo takođe ulazi u ovo kolo nakon neuspeha. Remizirali su protiv Đenove i to ih je dosta unazadilo u borbi za mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Taj remi je došao dosta neočekivano, jer Atalanta deluje baš dobro u poslednje vreme. Na tom meču napad ih nije izdao, bio je na vrhuncu zadatka, ali je odbrana bila klimava. Gasperini i u ovo kolo ulazi sa najjačom postavom što se tiče ofanzivne linije. Sigurno da će Atalanta biti motivisana na ovom meču, jer su u kupu izgubili od Fiorentine.

Očekivani sastavi:

Fiorentina : Dragowski; Milenkovic, Pezzella, Caceres; Lirola, Benassi, Pulgar, Badelj, Dalbert; Cutrone, Chiesa

Atalanta : Gollini; Toloi, Palomino, Djimsiti; Hateboer, Pasalic, Freuler, Gosens; Gomez; Ilicic, Duvan Zapata

Prognoza: Ovo bi trebalo da bude efikasan meč

Tip : 3+ @ 1.70  1:2


20:45h Verona-Juventus

Verona je baš u zgusnutom rasporedu. Igrali su za vikend, ali i u sredu protiv Lacija zaostali meč i uspeli su da izvuku remi. Verona igra dosta dobro protiv ekipa koje su mnogo jače od njih. U poslednja dva meča su otkidali bodove Milanu i Laciju, a namučili su dobro i ekipu Intera. Igraju veoma čvrst fudbal, dobra im je defanziva. Jurić je napravio jedan jako dobar tim i već se priča o tome kako bi on mogao u jači tim. Na ovom meču će verona biti jača za Ambramata kojem je istekla suspenzija. Ipak, pitanje da li će on i u nastavku sezone igrati tako dobro, jer je potpisao za Fiorentinu gde će preći u junu.

Juventus je preuzeo prvo mesto, iskoristio kikseve Intera i odlepio se. Ovaj meč im je jako bitan, jer Inter igra derbi protiv Milana i to je idealna prilika da se odlepe. Juve igra iz kola u kolo sve bolje i ređa pobede. Ronaldo je proradio od početka ove godine i to je verovatno i ključ ove dobre igre. U prošlom kolu je dao dva gola. Bio mu je rođendan tokom nedelje i sigurno da će biti motivisan na ovom meču.

Očekivani sastavi:

Verona : Silvestri; Rrahmani, Kumbulla, Dawidowicz; Faraoni, Amrabat, Veloso, Lazovic; Zaccagni, Pessina; Verre

Juventus : Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Rabiot; Ramsey; Dybala, Ronaldo

Prognoza: Juventus je favorit u ovom tesnom i verovatno neefikasnom meču

Tip: 2 @ 1.55  1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje