petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje ( SUBOTA)

U subotu je na programu tri duela Serije A.

18h SPAL-Juventus

Poslednjeplasirana ekipa Spala dočekuje šampiona i lidera prvenstva. Spal je u dosta lošoj formi,ni smena trenera nije donela mnogo toga. Ne uočava se neki veliki napredak,ali ajde da damo vremena novom treneru Dibiađu da se dokaže. Spal u ovo kolo ulazi nakon 4 vezana poraza. Poslednji trijumf su ostvarili u onom čuvenom meču protiv Atalante. Dodatni problem pred ovo kolo jesu i povrede igrača. Na ovom meču Dibiađo ne može da računa na Vikarija,Ćerija,Daba i Difrančeska. Sve nade polažu u Pretanju,ali on u poslednjih 7 duela protiv Juventusa nije postigao gol, pa se može reći da mu ne leže.

Juventus u ovo kolo ulazi nakon pobede nad Brešom. Za Juventus kreće zgusnut raspored jer počinje liga šampiona i vrlo je verovatno da će biti rotacija u sastavu,tj već ih je bilo u prošlom kolu kada je Ronaldo odmorio. On će biti u sastavu za ovo kolo. Dobra stvar je povratak u tim Bernadeskija i Kijelinija,kao i Kedire. Na ovom meču u timu neće biti Pjanića,kao i najverovatnije Iguaina. Juventus nema prava na grešku,Lacio se približio i to poprilično i ne smeju kiksati.

Očekivani sastavi:

Spal: Berisha; Cionek, Bonifazi, Zukanovic, Reca; Missiroli, Valdifiori, Castro; Di Francesco, Petagna, Valoti

Juventus: Szczesny; Danilo, Rugani, De Ligt, Alex Sandro; Ramsey, Bentancur, Matuidi; Cuadrado, Dybala, Ronaldo

Prognoza: Juventus bi trebao da odnese ceo plen sa ovog meča, a Ronaldo bi mogao dati gol.

Tip: 2 i 2-5 @ 1.80

Ronaldo daje gol


20:45h Fiorentina-Milan

Fiorentina u ovo kolo ulazi nakon pobede u prošlom kolu. Oni su u prošlom kolu na spektakularan način prekinuli seriju poraza. U gostima su pobedili Sampdoriju sa čak 5-1. Na tom meču je blistao Dušan Vlahović i sasvim je moguće da nastupi i na ovom meču. Konkurenti za mesto u timu su mu Kijeza i pridošlica iz Vulfsa Kurtone,koji je nekada igrao za Milan. Sigurno da je ta pobeda u prošlom kolu podigla samopouzdanje Fiorentini i na krilima te pobede želeće tri boda i ovde. Oni su trenutno na sredini tabele,ali samo jedan kiks uz ostale nepovoljne rezultate ih može gurnuti u borbu za opstanak, pa opuštanja nema.

Milan je od dolaska Priolija na klupu počeo da igra znatno bolje. Ruku na srce tome je značajno pripomogao i dolazak Ibrahimovića. Bilo kako bilo dobro rezultati su Milan doveli u situaciju da se bori za Evropu, a to pre samo mesec dana nije bilo ni u najluđim snovima njihovih navijača. Napad je zaista proradio,ali je odbrana ta koja još uvek škripi. Biće zanimljivo gledati Priolija na klupi Milana u ovom meču. On je bivši trener Fiorentine. Tu je uradio velike stvari za klub,ali je na kraju oteran zbog neslaganja sa vlasnicima kluba.

Očekivani sastavi:

Fiorentina : Dragowski; Milenkovic, Pezzella, Caceres; Lirola, Duncan, Pulgar, Castrovilli, Dalbert; Vlahovic, Chiesa

Milan : G Donnarumma; Calabria, Gabbia, Romagnoli, Theo Hernandez; Kessie, Bennacer; Castillejo, Paqueta, Rebic; Ibrahimovic

Prognoza: Mogli bi videti golove na obe strane u meču dva tima koja vole ofanzivni stil igre.

Tip: GG @ 1.75

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje