četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu je na programu tri duela Serije A.

15h Atalanta-Lacio

Atalanta u ovo kolo ulazi sa pete pozicije sa čak 10 bodova manje od prva dva tima na tabeli. Čini se da je i ova sezona gotova što se tiče borbe za Skudeto. Ostaje im po svemu sudeći borba za mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Najveći problem Gasperinijeve ekipe ove sezone jeste konstantnost. Nikako da vežu par dobrih utakmica. Jaka su ekipa, tu nema šta, ali fali konstantnost. Ne smeju da se događaju situacije kao prošle nedelje kada su prosuli tri boda protiv Udinezea primljenim golom u 94. minutu. Istina, oporavili su se tokom nedelje osvajanjem tri boda protiv Sampdorije. Videćemo hoće li uspeti vezati dve pobede za redom. Neće to biti nimalo lako, jer će Gasperini na ovom meču biti bez skoro cele odbrane. Po najavama van tima su Toloi, Đimšiti, Demiral, Gosens i Hatebor. Dakle van tima je 5 odbrambenih igrača. Sigurno da će to biti veliki udarac za Gasperinijevu ekipu.

Lacio u ovo kolo ulazi sa jednim bodom manje od Atalante. Za njih je po svemu sudeći takođe trka za Skudeto završena i ostaje ta borba za mesto u Ligi Šampiona. Lacio takođe muku muči sa konstantnošću. Taman ostvare sjajnu pobedu protiv Intera i onda usledi debakl od Verone. Priča se da je posle tog debakla od Verone, Sari zaključao ekipu u svlačionicu i tu ih držao čitav sat. Šta god da im je rekao upalilo je, jer su već kroz par dana pobedili Fiorentinu i to bez primljenog gola. Čini se da je Laciju ove sezone igranje na strani takođe ogroman problem. Dovoljno je pogledati njihova poslednja dva gostovanja, igrali su Bolonjom i Veronom i primili su na ta dva meča čak 7 golova. Moraće taj segment drastično poprave ukoliko žele više od ove sezone. Sari za razliku od svog kolege Gasperinija nema problema sa sastavom.

Očekivani sastavi:

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Demiral, Lovato, Toloi; Zappacosta, De Roon, Freuler, Maehle; Pasalic, Ilicic; Zapata

Lazio possible starting lineup:
Reina; Lazzari, Felipe, Acerbi, Hysaj; Lucas, Alberto, Milinkovic-Savic; Anderson, Pedro, Immobile

Prognoza: Duel dva ofanzivna tima bi trebao da nam donese dosta golova i to na obe strane.

Tip: GG3+ @1.78 – 2:2

GG i D2+ @2.20

za hrabre: D2+ i G2+ @4.40


18h Verona-Juventus

Kako samo igra Verona od dolaska Igora Tudora na klupu. Na 7 mečeva pod Tudorovim vođstvom, samo jedan poraz i 12 osvojenih bodova. Na tih 7 mečeva postigli su 19 golova. Zaista impresivna statistika. Kada se tome pridodaju i pobede na domaćem terenu protiv rimskih ekipa, neće ovo biti nimalo lagan meč za Juventus. Tudor je zaista preporodio ekipu, pronašao je “žicu“ svojim igračima i oni sada igraju zaista sjajno. Igraju napadački fudbal, od prvog do poslednjeg minuta napadaju, željni su golova, pobeda, bodova. To se posebno videlo protiv Lacija kojeg su demolirali sa 4-1. Tudor je uspeo da preporodi Kalinića, Kaprarija, a u poslednje vreme i Đovanija Simeonea koji je dao 4 gola Laciju. Ukoliko ovako nastave, nije nemoguće da Veronu sledeće sezone gledamo u nekom od evropskih takmičenja. Sigurno da po stilu igre to zaslužuju. Milina ih je gledati zaista.

Juventus je nakon lošeg starta sezone uspeo malo da se konsoliduje i veže seriju pobeda. Sada, u ovo kolo ulaze nakon dva meča bez pobede i čini se da su kola opet krenula nizbrdo. Prvo su izvukli remi na kontroverzan način protiv Intera, da bi ih zatim Sasuolo tokom nedelje pobedio. Sada im predstoji teško gostovanje na kojem ne bi smeli da izgube. Ne izgleda Juventus dominantno kao ranijih sezona. Muče se na svakom meču, teško stvaraju prilike, teško daju golove, zaista nisu previše opasni. Samim tim ta igra ih je i dovela do 7mog mesta i zaostatka od čak 13 bodova za liderima šampionata. Skudeto je jako daleko, skoro nemoguća misija. Biće teško i Ligu Šampiona da izbore, pogotovo ako nastave sa ovakom igrom.

Očekivani sastavi:

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Dawidowicz, Ceccherini, Magnani; Faraoni, Tameze, Veloso, Lazovic; Barak, Caprari, Simeone

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Danilo, Bonucci, De Ligt, Sandro; Cuadrado, McKennie, Locatelli, Chiesa; Morata, Dybala

Prognoza: Trebalo bi da vidimo golove na obe strane.

Tip: GG3+ @2.25 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje