petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Šest pozitivnih na koronu uz 5 povređenih, težak posao za goste!

Gosti će na ovom meču biti bez 11 igrača, šestorici je potvređena korona, dok su kod ostalih u pitanju suspenzije i povrede, drugi tim je takođe imao problema sa koronom, ali po najavama sada su kompletni i očekuju danas tri boda. Meč možete preuzeti okvirno do 01 sat posle ponoći, a predložena kvota je 1,93

Radi se o susretu prvenstva Kostarike, gde se od 03:00, sastaju ekipe Guadalupe i Carteginas, u pitanju je meč 11.kola

Ekipa Guadalupe, imala je velikih problema sa kovidom, nisu igrali mečeve od 04.oktobra, ali su sada po najavama kompletni i spremini da igraju meč. Nalaze se na 3.mestu A grupe sa skorom 4 pobede, 1 remi i 4 poraza uz gol razliku 15:14. Na domaćem terenu imaju učinak od 2-1-2 (10:8)

Što se tiče ekipe Carteginas, oni takođe nisu igrali, ali od 11.10.2020. takođe zbog korone, koja u ovom klubu i dalje pravi probleme, naime 6 igrača testirano je pozitivno na ovaj miris pred meč, ali iz kluba zbog privatnosti nisu objavili koji su to igrači, a još petorica nisu pristutni zbog povreda. Carteginas se nalazi na 1.mestu B grupe sa skorom 6 pobeda, 2 remija i 2 poraza i gol razlikom 22:8. Na gostovanjima imaju učinak 2-1-2 (8:5)

Linkovi do vesti: LINK1   LINK2   LINK3  LINK4

Mišljenje urednika: Ne znamo u kakvom su stanju ekipe posle ovakve pauze, ali nas veliki broj izostanaka kod gosta navodi na to da je domaćin blagi favorit u meču, pronašli smo zanimljivu igru 1X&1P1+ (pobeda domaćina ili remi uz najmanje 1 gol u prvom delu igre) po kvoti 1,93, naime na samo dva meča oba tima ove sezone nije viđen gol u prvom delu igre, pa nas je to uz informacije o izostancima kod gosta vodilo ka ovom tipu, naravno vi možete izabrati i drugi tip, shodno informacijama.

1:0 (1:0)


Foto: Image by planet_fox from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje