subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Sigurnih 12 izostanaka jedne ekipe danas!

Jedna ekipa će biti znatno oslabljena danas, neće računati na čak 12 fudbalera, dok su 3 na spisku, ali je njihovo igranje upitno, a reč je mahom o bitnim igračima za tim. Pitanje ja kako će igrati danas, a prednost svakako dajemo ekipi koja ima svega 1 izostanak. Članak otvarajte do 18 časova, a predlog je kvote 1,70.


Reč je o 4. kolu italijanskog prvenstva „Serie A„, a danas od 18 časova po našem vremenu sastaće se Sampdorija i Lacio. Nakon 3 odigrana kola, Lacio ima 4 osvojena boda, ima pobedu protiv Kaljarija, poraz od Atalante i remi sa Interom, dok Sampdorija ima 3 boda, tj. pobedu protiv Fiorentine i poraze od Beneventa i Juventusa. Ovo će biti izuzetno zanimljiv, ali i težak meč za Lacio, jer će biti izuzetno oslabljen.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Za Lacio neće igrati Manuel Lazzari (3n/1g/0a, desni vezni), Stefan Radu (3n/0g/0a, centralni bek), Bastos (2n/0g/0a, centralni bek), Gonzalo Escalante (3n/0g/0a, centralni vezni), Luiz Felipe (0n/0g/0a, centralni bek), Senad Lulić (0n/0g/0a, levi vezni), Silvio Proto (0n/0g/0a, golman), Andreas Pereira (0n/0g/0a, ofanzivni vezni), Sofian Kiyine (0n/0g/0a, centralni vezni), Davide Di Gennaro (0n/0g/0a, defanzivni venzi), Riza Durmisi (0n/0g/0a, levi bek) i Ciro Immobile (3n/1g/0a, centarfor), dok su upitni Adam Marušić (3n/0g/2a, desni bek), Felipe Caicedo (2n/1g/0a, centarfor) i Mohamed Fares (1n/0g/0a, levi vezni), s tim što su Marušić, Fares i Caicedo stavljeni na spisak, ali je pitanje hoće li na njih Simone Inzaghi računati. Za Sampdoriju neće igrati samo Manolo Gabbiadini (1n/0g/0a, centarfor). Dakle, nemojte da vas zavaraju podaci o maloj minutaži, ipak je tek početak sezone, a reč je o bitnim fudbalerima za tim. Iako je Lacio imao nezgodan raspored na startu prvenstva, nije lak raspored imala ni Sampdorija, koja je jedini kiks doživela protiv Beneventa, gde se nije očekivao njen poraz.


Slika preuzeta sa sajta: https://twitter.com/OfficialSSLazio/status/1317188342472187907/photo/1

Kvota na Lacio polako raste, a na pobedu Sampdorije polako pada, a mi ne možemo, a da ne pokušamo sa duplom šansom na Sampdoriju kod kuće, koja u gotovo punom sastavu mora da da sve od sebe i proba da uzme makar bod Laciju po kvoti 1,70.

3:0


Image by SeppH from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje