petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Sjajan napadački trio na jednoj strani, ekipa bez prvog golmana i još petorice na drugoj!

Večeras će se sastati dve ekipe koje žele da idu na pobedu, a gost će biti bez šestorice igrača, među kojima je i prvi golman ekipe. Domaći tim je već umeo da iznenadi, te će sigurno to želeti i ove večeri protiv nešto boljeg rivala. Utakmica je na programu od 21 čas po našem vremenu.


Reč je o četvrtini finala španskog Kupa Kralja, a od 21 čas po našem vremenu sastaće se Mirandes i Viljareal. Od ostalih četvrtfinalnih parova, Granada je savladala Valensiju 2:1, sastaju se Atletik Bilbao i Barselona, kao i Real Madrid i Real Sosijedad. Mirandes je u prvom kolu bio slobodan, te je savladao Coruxo FC rezultatom 5:4, potom ekipu UCAM Murcia rezultatom 3:2, pa Seltu iz Viga 2:1, a potom i Sevilju 3:1. I više nego spektakularan niz španskog droguligaša koji se u ligi nalazi na 11. mestu i relativno je blizu 6. mesta koje ga vodi u plej-of, tačnije, bodovna razlika je svega +3, a uz to Mirandes ima utakmicu manje. Stoga, i dalje postoji i više nego velika šansa da se domogne plej-ofa za ulazak u viši rang, a i Kupu sigurno neće popustiti kada igra protiv ekipe kao što je Viljareal, dok je savladao na tom putu još 2 tima iz elite. Viljareal je u 1. kolu bio slobodan, pa je savladao Comillas 5:0, potom ekipu Orihuela 2:1, da bi na kraju dobio Đironu 3:0 i Rajo Valjekano 2:0. Proračunate, odmerene pobede, ali i više nego dovoljne za plasman dalje.

Kada je reč o večerašnjem meču, za goste neće igrati Sergio Asenjo (19n/0g/0a, prvi golman ekipe), Raúl Albiol (23n/1g/0a, centralni bek), Pau Torres (22n/1g/2a, centralni bek), Alberto Moreno (7n/0g/0a, levi bek), Manu Morlanes (6n/0g/0a, centralni vezni) i Bruno Soriano (0n/0g/0a, defanzivni vezni). Za domaći tim neće igrati Iñigo Vicente (20n/5g/3a, levo krilo) i Carlos Julio Martínez (17n/0g/0a, desni bek).

Nikako ne treba izostaviti činjenicu da je napad Mirandesa prilično dobar ove sezone, a koji čine Martín Merquelanz (28n/10g/6a), Marcos André (27n/7g/5a) i Matheus Aias (20n/6g/1a). Oni su ove sezone od velikog značaja za rešavanje golgeterskih zadataka ekipe. U Viljareal je stiglo dosta igrača pa je pitanje kako će se svi zajedno uklopiti, a svakako je najzvučnije pojačanje ekipe Paco Alcácer (16n/8g/3a, centarfor).

Znamo da neće biti lako. Teško je iznenaditi rivale, jer oni takođe igraju bitan meč i mogu da dođu do finala, koje im je na vidiku. Kada se sastajete sa jakim ekipama, što se kasnije ukrstite sa njima, to je utakmica teža,“ izjavio je trener Mirandesa – Andoni Iraola.

Izvor: https://www.cdmirandes.com/noticia/tenemos-mucho-que-ganar-y-poco-que-perder

Mirandes ne zna za poraz na poslednjih 10 susreta, a na poslednjih 15 ima svega 1, od Almerije rezultatom 3:1, te ne treba potcenjivati domaćina, dok je ipak, sa druge strane, i Viljareal u nesnosno dobroj formi gde ima 8 pobeda, 1 remi i 1 poraz na poslednjih 10 susreta.

Mišljenje urednika: Na raspolaganju su razno razni predlozi, a mi ćemo za dubl tiket da pokušamo sa predlogom „DA1“ koji se plaća kvotom 1.45, jer verujemo da domaćin može do gola za 90 minuta igre uz napadački tandem kakav ima, kao i izostanke gosta.

4:2


Fotografija preuzeta sa linka https://twitter.com/VillarrealCF/status/1224799792712179714/photo/1

Image by AnnRos from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje