četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Spas vide u plej-ofu, a njihov rival je oslabljen!

Njihov rival biće danas oslabljen, a priliku da spasu sezonu vide u plej-ofu koji im je na dohvat ruke. Jako interesantan meč koji je na programu danas od 17 časova po našem vremenu.


Reč je o austrijskom šampionatu „Tipico Bundesliga„, a od 17 časova po našem vremenu sastaće se Mattersburg i Austria Vienna. Ove dve ekipe se bore u donjem delu tabele, gde je imperativ ne ispasti iz lige, ali prve dve ekipe idu u plej-of za kvalifikacije za Ligu Evrope. Trenutno je prvi Altach, a druga Austria Vienna, dok je treći upravo Mattersburg. Trenutno je na programu 26. kolo, a ima ih ukupno 32, tako da i dalje mnogo ekipa ima teorijsku šansu da se domogne plej-ofa.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Za Mattersburg neće igrati Andreas Gruber (18n/11g/2a, levi vezni, najbolji strelac ekipe) i Florian Hart (10n/0g/0a, desni bek). Austria Vienna će biti bez više igrača, a to su Ivan Lučić (22n/0g/0a, prvi golman ekipe), Andreas Poulsen (9n/0g/0a, levi bek), Maximilian Sax (18n/0g/1a, desno krilo), Vesel Demaku (16n/1g/2a, defanzivni vezni) i Christian Schoissengeyr (0n/0g/0a, centralni bek).

Izvor: http://www.fk-austria.at/de/n/news/2020/06/christian-ilzer—–wir-muessen-liefern—/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Trener gostujuće ekipe, Christian Ilzer, izjavio je sledeće: „Ima puno kritika, što je potpuno normalno u ovakvoj situaciji, a mi prihvatamo kritike. Neće pomoći ako krenemo da paničimo sad. Sada možemo razgovarati mnogo, ali bitna stvar je ono šta ćemo raditi na terenu.

Nakon nastavka šampionata, Mattersburg je igrao 1:1 sa Altach-om, glavnim konkurentom za vrh tabele, pobedio je Admiru na strani 2:0 i igrao je 1:1 sa Tirolom na strani. Austria Vienna je pobedila Admiru 1:0 kod kuće, igrala je 1:1 sa St. Poltenom na strani i izgubila je od Altach-a kod kuće 2:0. Dakle, s pravom možemo reći da se nalaze u rezultatski nepovoljnijoj situaciji od svog današnjeg rivala.

Pokušaćemo optimistično sa kvotom 2.35 danas, a reč je o predlogu „1X&GG“. Na vama ostaje da odlučite da li ćete da tipujete isto, ili nešto drugo shodno svojim uverenjima. Mi se nadamo da ćemo da vidimo goleadu, a opet smatramo da domaćin ima kvalitet da ostane neporažen. Nije loša ni opcija „1X“ po kvoti 1.55.

1:4


O ovoj utakmici smo pisali i u okviru rubrike potencijalni prelazi danas.


Photo by Giorgio Trovato on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje