četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Stabilni gost sastaće se sa domaćinom koji će biti bez sedmorice fudbalera!

Po kvotama, domaći tim je favorit. Međutim, kladionice kao da su previdele da će isti danas biti bez čak sedmorice, dok će za rivala imati gosta koji je u prilično stabilnoj formi. Mogu li da se pomrse računi „favoritu“ večeras? Utakmica se igra od 18 časova po našem vremenu.


U pitanju je 29. kolo druge lige Italije, a sastaće se Verona i Ascoli od 18 časova po našem vremenu. Verona je favorit po kvotama, ali mislimo da Ascoli večeras lako može da pruži adekvatan otpor, tačnije, ne bismo ga tako lako otpisali. Stanje na tabeli je takvo da se Verona nalazi na 3. mestu uz skor 12-9-6, gol razliku 40:30 i ima 45 osvojenih bodova, dok Palermo na poziciji iznad uz meč manje ima 46 bodova, dok prvoplasirana Brescia ima 50 bodova, a isti broj odigranih susreta kao i Verona. Ascoli se nalazi na 12. mestu uz skor 7-10-8, gol razliku 27:33 i ima 31 osvojen bod, a dobra stvar jeste što je neporažen na poslednja 4 ligaška susreta, te sve više deluje da na kraju sezone neće morati u plej-aut.

Trenutno stanje na tabeli.

Kada je u pitanju forma, interesantno je da Verona na poslednjih 5 susreta nema remi, već 4 pobede i 1 poraz, dok na poslednjih 10 susreta ima skor od 4 pobede, 4 remija i 2 poraza. Ascoli na poslednjih 10 susreta ima 2 pobede, 5 remija i 3 poraza, što ga čini neporaženim na čak 70% susreta. Na poslednja dva protiv Verone uspeo je da slavi 1:0 i podeli bodove 0:0.

Što se izostanaka tiče, za domaći tim neće igrati Antonino Ragusa (12n/0g/0a, levo krilo), Ryder Matos (20n/4g/4a, sekundarni napadač), Mattia Zaccagni (24n/3g/2a, centralni vezni), Gianni Munari (4n/0g/0a, centralni vezni), Andrea Tozzo (1n/0g/0a, golman), Marash Kumbulla (6n/0g/0a, centralni bek) i Pawel Dawidowicz (22n/0g/0a, centralni bek), dok je upitan Alessandro Crescenzi (14n/0g/0a, levi bek). Za goste neće igrati Nahuel Valentini (16n/0g/0a, centralni bek), Matteo Ardemagni (10n/4g/0a, centarfor, treći strelac ekipe) i Simone Ganz (10n/2g/0a, centarfor), dok je upitan igrač koji ove sezone nije ni nastupao, te njegov eventualni izostanak ne predstavlja problem za goste. U pitanju je Alessandro De Angelis (0n/0g/0a, centralni vezni).

Nadamo se da će gost ozbiljno pristupiti ovom meču i da će uspeti da dođe do povoljnog rezultata, koji mu je u ovom trenutku svakako preko potreban.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


Mišljenje urednika:  Nadamo se da će gost iskoristiti svoj potencijal i uspeti da odigra makar nerešeno protiv oslabljene Verone, koja, generalno gledano, teško može do prvog mesta ove sezone. Kvota da će gost uspeti da ostane neporažen iznosi 1.90.

1:1


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI U NAŠA DVA ČLANKA:

PREMIUM statistika pogodaka i promašaja za MART 2019-te!


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje