sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 11. Februar

Članak otvarati do 18:00


Četvrtfinale turnira u Buenost Ajresu donosi duel između Norvežanina Kaspera Ruda i Argentinca Federika Korije. Rud kao top 10 igrač je apsolutni favorit sa kvotom 1,20, dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Rud je imao savršenu prošlu sezonu u kojoj se naosvajao titule koje su mu donele status top 10 igrača i plasman na završni masters u Londonu. Ovaj turnir kao i cela ove sezona će pokazati da li je Rud sazreo, ili je prošla godina bila slučajnost.

Mi smatramo da je Rud top igrač, posebno kada se igra na šljaci. Može se reći da se specijalizovao za ove ATP 250 turnire koje osvaja kao od šale. Ovo je period sezone kada je on i te kako aktivan i treba ga pratiti.

Mi idemo u smeru under gemova, jer smo pre svega gledali Federika Koriju protiv nesrećnog Lajovića. Argentinac ni sam nije svestan kako je pobedio, a njegovo slavlje nakon pobede dovoljno pokazuje koliko ovo njemu znači i koliko je to velika pobeda za njega.

Naravno, razlika između Lajovića i Ruda je ogromna. Rud je specijalista za šljaku i on neće propuštati prilike koje je propustio Lajović.

Korija je čelendžer igrač, a njegov skor protiv top igrača je očajan:

Korija vs top 10 0-3
Korija vs top 20 1-7
Korija vs top 50 5-11 (2 puta dobio Pera i jednom nesrećnog lajovića)

Iz ovoga se može zaključiti da Korija ne zna da igra protiv top tenisera. Realno gledano loše je izgledao protiv Lajovića i sa takvom igrom i formom nema šta da traži protiv Ruda.

Predlog za klađenje: Manje od 20,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 6-4 6-3 pobeda Ruda 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje