petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 12. Mart

Članak otvarati do 20:00


Široka je danas ponuda u Indijan Velsu. Ima mnogo onih sitnih kvota, samo je pitanje koja će da proda. Mi se nećemo preterano zaletati sa predlozima, jer bolje je malo sagledati ko kako igra pa onda praviti opklade. U skladu sa tim, danas smo izdvojili samo jedan meč.

Snage će odmeriti Kristofer Eubanks i Kasper Rud. Rud je kao top 10 teniser apsolutni favorit sa kvotom 1,17. Margina za gemove je postavljena na 21,5 gemova.

Rud je u dosadašnjem delu karijere pokazao da je na šljaci među pet najboljih na svetu. Sjajni rezultati na šljaci su mu doneli status top 10 tenisera, a sada mu preostaje da napreduje i na betonu.

Danas po nama ima idealnog protivnika za jednu sigurnu i ubedljivu pobedu. Eubanks je igrač koji apsolutno godi Rudu. Ima dobar servis i forhend, ali slabo kretanje. Amerikanac se ne snalazi dobro u dugim razmenama, a njih će danas sigurno biti.

Iako se turnir igra u Americi koja je poznata po brzim terenima, ovaj u Indijan Velsu je najsporiji na svetu. Eubanks neće imati mnogo lakih poena posle prvog servisa, a u razmenama on nema šta da traži protiv Ruda.

Amerikanac može biti zadovoljan urađenim, jer je prošao kvalifikacije i prvo kolo i samim tim odbranio bodove. Imao je sreće da mu u žrebu zapadnu dva servis volej igrača kakvi su Lopez i Kresi, a Sousu je dobio, jer se Portugalac već duže vreme raspada.

Malo statistike Eubanksa:

– Eubanks protiv top 100 igrača na betonu u karijeri ima 2 pobede i 11 poraza.
– Eubanks protiv top 50 igrača ima skor 0-7.

Ključ ovog meča biće razmene i nadamo se da će Rud biti dovoljno skoncetrisan da natera protivnika na trčanje i udarac više, jer će time rešiti veći deo posla.

Predlog za klađenje: Manje od 21,5 gemova 1,95
Sigurnija opcija: Manje od 22,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Pobeda Ruda 7:6 6:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje