utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE

Njegove misli su uveliko na sledećem mnogo jačem turniru.

 

Tenis je kao sport generalno gledano težak za klađenje, jer stalno morate biti u toku. Kvote koje postave kladionice ponekad nisu pravi pokazatelj stanja na terenu, i uglavnom su produkt ranka na ATP listi.

Ovi manji turniru iz serije 250 su veoma škakljivi, jer mnogi igrači tu dolazi samo da bi ispunili kvotu turnira i mislima su već na sledećem vrlo verovatno mnogo jačem turniru.

Upravo je takva situacija kod nas i ovog tipa. Meć je sa turnira u Marseju u dubl konkurenciji, a snage će odmeriti Kravic/Mies i Per/Vega Hernandes.

Favoriti su Kravic i Mies sa kvotom 1,30. To je sasvim očekivano, jer je to dubl koji igra dugo vremena zajedno. Koliko su dobri potvrđuje i statistika koja kaže da su njih dvojica prošle sezone uspeli da izbore plasman na završni masters u Londonu. Trenutno nisu baš u najboljoj formi, ali ima jedna caka.

Ta caka se tiče Benoe Pera koji u poslednje vreme igra katastrofalno loše. U singlu je zaređao mnogo poraza, a već sledeće nedelje igra na turniru u Dubiaju koji je možda i najjači turnir iz serije 500. Koliko je taj turnir jak pokazuje činjenica ca će na njemu igrati Novak Đoković, Rodžer Federer, Stefanos Cicipas i još mnogi. Dakle, mnogo jak turnir, daleko putovanje, a mi postavljamo pitanje da li Peru zaista treba ovaj meč pogotovu kada je ispao u singl konkurenciji? Listu igrača koji će igrati sledeće nedelje u Dubaiju pogledajte na linku ispod.

https://www.dartsrankings.com/tennis/dubai

Hernandez Vega i on su odigrali samo jedan meč u karijeri zajedno i to baš na ovom turniru. Pobedili su Bublika i Popirina, takođe par koji retko kad igra zajedno.

Mišljenja smo da će Per kao što to često radi dići ruke od ovog meča, jer nema razloga da se umara. Čeka ga Dubai, treba tamo stići ranije i aklimatizovati se na specifične uslove.

I da ima Per ima ambicije Kravic i Mies bi bili favoriti, a posebno su favoriti sada kada Per očigledno nema razloga da kidiše u dubl konkurenciji. Čista pobeda Kravica i Miesa bi trebao biti zicer, a mi smo se odlučili za maksimalnu pobedu.

Predlog za klađenje: 2-0 1,80

2:0

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://pixabay.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje