subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Tenis – Predlog za klađenje – 16. Novembar

Članak otvarati do 15:00


Prvo kolo čelendžera u Brazilu donosi duel između Federika Korije i Nikolasa Jarija. Korija je postavljen za prvog nosioca na ovom turniru, ali i pored toga nije favorit. Kladionice su blagu prednost dale Jariju sa kvotom 1,75, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Baš baš egal meč po svim parametrima. Korija beleži nešto lošije rezultate u poslednje vreme, ali treba uzeti u obzir da se okušao na ATP nivou i to u dvoranskim uslovima koji su njemu baš strani. Čim je uvideo da ne ide vratio se na staru dobru šljaku i u Urugvaju je stigao do polufinala.

Što se Jarija tiče jako jako dobar igrač, top 50 bez ikakve sumnje. Veliki problem mu je napravio doping skandal zbog kojeg je suspendovan na šest meseci. Sada je prinuđen da igra ove čelenžere po Južnoj Americi i na taj način skuplja bodove. Može se reći da igra dobro, jer je na poslednjem čelendžeru u Limi došao do titule.

Kao što smo već rekli, ovo je egal meč i mi naginjemo ka over gemovima. Obojica su u sasvim solidnoj formi i nema sumnje da će biti velike borbe. Kvote to i sugerišu.

Veliki plus za ovaj tip je igra Nikolasa Jarija koja se dosta zasniva na servisu. Bez obzira što se igra na šljaci njemu servis mnogo pomaže i na konto njega ostvaruje pobede. Ipak, koliko kod je dobar na servisu obrnuto proporcionalno je dobar na riternu. To dovodi da njegovi mečevi uglavnom budu dramatični i po pravilu donose bar jedan produžen set. Statistika kaže da je Jari ove sezone odigrao 58 mečeva i na 31 je viđen barem jedan produžen set. Dakle, može se reći da svaki drugi meč Jarija donosi bar jedan set od 7-5, ili 7-6 što je veliki plus za ovaj tip.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Jarija 6-2 6-3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje