četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 17. Februar

Članak otvarati do 21:00


Soareš/Mari – Ramos/Per 1 @1,17
Granoljers/Zebaljos – Alkaraz/Karenjo Busta 1 @1,55

Ukupna kvota 1,81

Igramo dubl tiket dubl parova. Nekonvencialno, nešto što retko koji portali praktikuju, ali mi smo različiti i jedinstveni. Zicer kvote što bi se reklo koje bi mogle da se iskoriste.

Ovde imamo dva top 10 dubla koji su izraziti favoriti, a za protivnike imaju igrače koji su ispali u singlu i već naredne nedelje igraju na drugim turnirima u Meksiku, ili Dubaiju.

Ramos je juče ispao od Anduhara u jednom veoma teškom meču. On će sledeće nedelje igrati u Santijagu i pitanje je da li uopšte želi ovde da se cima nešto. Šta tek reći za brata Pera koji ni sam ne zna šta radi? Zanimljiva je ova kombinacija između Ramosa i Pera, jer su po karakteru potpuno različiti. Španac je uporan i istrajan, a ovaj puca na prvu prepreku. Elem, Per sledeće nedelje igra u Akapulku i sigurno je mislima na plaži.

Što se drugog para tiče Busta je juče ispao od Fonjinija i on sledeće nedelje igra u Akapulku. Alkaraz sa druge strane ima i singl i sigurni smo da puca na titulu, jer konkurencija je sasvim solidna. Zebaljos je izgleda promenio partnera, jer sada igra sa Granoljersom. Sa Gonzalesom je imao sjajne rezultate, a nema sumnje da će imati i sa Granoljersom. Plasman u polufinale Australijan opena je svakako jasan pokazatelj da će biti dobar tim. Prošle godine su igrali zajedno i na završnom mastersu u Torinu.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Soareš/Mari – Ramos/Per 6-3 6-4, ovaj drugi dubl predaja. Uglavnom biće za kafu 🙂

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje