utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 18. Februar

Članak otvarati do 20:00


Četvrtfinale turnira u Delrej Biču donosi duel između Amerikanca Rejlija Opelke i Francuza Adrijana Manarina. Kladionice su u ovom meču za favorita postavile Opelku, čija se pobeda plaća kvotom 1,50, dok je margina za gemove postavljena na 23,5.

Svako ko prati tenis ne može ostati imun na partije koje pruža Opelka u poslednje vreme. Da, to je možda dosadan tenis koji se svodi samo na servis, ali u ovom trenutku donosi rezultat i to je najbitnije.

Opelka je na impresivan način osvojio turnir u Dalasu. Pomno smo pratili njegov meč protiv Džeka Soka i on je to uspeo da dobije. Iskreno, da je bio neki drugi protivnik verovatno bi tipovali kontra Opelke, ali čini se da se džinu iz Amerike malo po malo otvara žreb.

Njegove serverske partije su neverovatne. Često se desi da odservira 20+ asova po meču što je neverovatno. Protivnik sa druge strane je nemoćan i može samo da posmatra kako loptice zuje oko njega.

Mišljenja smo da je Manarino idealan protivnik u ovom trenutku za Opelku. Francuz ume da bude nezgodan, ali igrački bi mogao da odgovara Opelki. Manarino je igrač koji se ne diči nekim snažnim udarcima i to je ključ meča. Ovde će bukvalno sve zavisiti od Opelke, a pošto je Amerikanac pun samopouzdanja mi smo spremni da rizikujemo.

Prethodne nedelje u Dalasu Opelka je rutinski slavio sa lakih 6:3 6:4. Prosto, u udarcima Manarina nema dovoljno snage, a ni mentalno nije najjači Francuz.

Pobeda Opelke se plaća sa 1,50 što nije idealno za singl, ali se može iskoristi za neki dubl tiket. Iako se u tenisu prelaz ne preporučuje danas smo spremni na rizik.

Predlog za klađenje: Pobeda Opelke 1-1 1,80
Sigurnija varijanta: Čista pobeda Opelke 1,50

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Opelke 7:6 4:6 6:1 

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje