četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Tenis – Predlog za klađenje – 20. Oktobar

Članak otvarati do 14:00


Drugo kolo tunira u Antverpenu donosi duel između Francuza Artura Rinderkneča i Srbina Dušana Lajovića. Kladionice su blagu prednost dale Rinderkneču, čija se pobeda plaća kvotom 1,65, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Po našem skromnom mišljenju Rinerkneč je dosta veći favorit. Ovi dvoranski uslovi maksimalno idu njemu na ruku, jer u njima dolazi do izražaja njegova agresivna igra. Francuz ima veoma moćan prvi servis, solidan forhend kao i volej. Neće on ulaziti u neke duže razmene, i ako bude imao dobar ubačaj prvog servisa Lajoviću se crno piše.

Samo ove sezone, Rinderkneč je odigrao 33 meča u dvoranskim uslovima i ostvario 23 pobede i 10 poraza. Prošle seone je imao 17/8 što samo govori koliko se oseća komotno u dvorani.

Lajović sa druge strane iza sebe ima očajnu sezonu. Na njegovu sreću spasila ga je Korona, jer je promenjen sistem bodovanja. Da je bilo po starom, davno bi on bio izvan sto na svetu. Ove sezone je odigrao čak 25 turnira i samo je četiri puta išao dalje od druge runde. Apsolutno neverovatno, ali istinito.

Na betonu je dosta slab. Ovde je uspeo da dobije Gaskea, ali nije to više onaj stari Gaske. U dvoranskim uslovima Lajović ima 63/63 što govori da ne igra baš dobro u dvorani.

Zaista čudna kvota moramo priznati. Rinderkneč bi mogao ovo da iskoristi i upiše još jedan turnir. Ako bude pobedio verujemo da će to biti sa dva i više gemova razlike.

Predlog za klađenje: PObeda Rinderkneča sa dva i više gemova razlike 1,80

Sigurnija opcija : Čista pobeda Rinderkneča 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 6:3 4:6 6:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje