sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Tenis – Predlog za klađenje – 22. Januar

Članak otvarati do 00:00.


Osmina finala Australijan opena donosi duel između Španca Roberta Bautiste Aguta i Amerikanca Tejlora Frica. Ovde imamo egal kvote, a margina je postavljena na 38,5 gemova.

Sada kada je žreb pročišćen može malo da se dublje analizra i malo ozbiljnije kladi. Mi ovde vidimo ogroman value u kvoti na pobedu Aguta.

Agut iako je Španac on ne spada u onaj klasičan stereotip španskih igrača koji svoju sreću traže uglavnom na šljaci. Za njega se može reći da je all round igrač i da se možda bolje snalazi na betonu nego na šljaci.

Veoma je dobar u polju, kao neka vrsta pokretnog zida koji sve vraća. Tera protivnike na udarac više i na taj način ih lomi. Naravno, sklon je oscilacijama, ali veoma je stabilan na psihološkom planu.

Sve ove prideve koje smo naveli vezano za Aguta ne odgovaraju Fricu. Fric je klasičan polaznik američke škole tenisa koja se svodi na servis i forhend. Činjenica je da je Fric napredovao, ali daleko je on od klase koju ima Agut. Prosto, ako mu Agut upasivi servis on će biti u problemu i na duže staze ne vidimo kako on može da se nosi sa njim.

Pobede nad Marterom i Tiafoom možda jesu bile ubedljive, ali ovo će biti prvi pravi test za Frica koji ne verujemo da će proći.

Zaista imamo value koji nećemo propustiti pa makar i promašili.

Predlog za klađenje: Pobeda Aguta 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat 0:6 6:3 6:3 4:6 3:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje