četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 25. Mart

Članak otvarati do 17:30


Mršava mršava ponuda i danas, ali ipak smo se opredili za jedan dubl tiket. Parovi su sledeći:

17:20 Džon Izner – Ugo Gaston 1 1,30
17:20 Pablo Karenjo Busta – David Gofan 1 1,42

Ukupna kvota: 1,85 Balkan bet

Ovako na prvi pogled izgleda da svako može da izabere ove „zicere“, ali mi smo pažljivi sa našim opkladama posebno kada uzimamo ove sitne kvote.

Izner je odigrao ok Indijan Vels, ali nas je razočarao protiv Dimitrova. Bio je to meč koji je mogao da dobije, ali nije i sada je gotovo. Što se Majamija tiče, Izner voli da igra ovde. Ovde je osvojio titulu 2018. godine kada je dobio Zvereva, a već sledece godine je igrao finale gde je poražen od Federera.

Pored očigledno dobrih igara na ovom turniru, na Iznera smo se odlučili jer baš ne odgovara Gastonu. Gaston je nizak igrač i njemu će biti zaista teško da vraća Iznerova bombe. Takođe, karakter Francuza nije najbolji. On spada u one igrače koji se brzo nerviraju, a sada će biti nervoze, jer će u većini slučajeva biti nemoćan na terenu zbog Iznerovi servi. Sve u svemu verujemo u Iznera.

Što se drugog para tiče igramo kontra Gofana koji je u katastrofalnom ritmu već nekoliko meseci. Mogla bi knjiga da se napiše o njegovom propadanju kao teniseru. Bio je top 10 teniser, a sada ga dobija svaka šuša. Nismo miljenici lika i dela Karenja Buste, ali ako ništa drugo od njega znate šta možete da očekujete. To je jedan veliki borac i uporan igrač i kao takav bi trebao da slomi Gofana.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat:

17:20 Džon Izner – Ugo Gaston 1  6:7 4:6 
17:20 Pablo Karenjo Busta – David Gofan  1 6:3 6:2 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje