četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 27. Januar

Sumnjamo u njegove ambicije na današnjem meču, a kvota je vrhunska. Članak otvarati do 20:30.


Australijan open se polako približava kraju i moramo reći da nam je drago zbog toga, jer su rezultati realno gledano bili baš loši.

Sada kreće deo sezone u kojoj ćemo biti dosta aktivni, jer sada imamo kakav takav uvid u formu i rezultate igrača.

Meč koji nam je zapao za oko retko ko će staviti na tiket u to budite uvereni. Radi se o čelendžeru u Boliviji i dubl konkurencji. Snage će odmeriti Martin/Wistburn i Deskote/Viljanueva.

Martin i Vistburn su ovde favoriti sa kvotom 1,36, ali postoji jedna veliiika začkoljica. Naime, Andrej Martin je prijavljen za kvalifikacije ATP turnira u Kordobi koji se igra sledeće nedelje.

 

Te kvalifikacije startuju u subotu i postavlja se pitanje da li se njemu uopšte isplati da gura u Boliviji i dubl konkurenciji, ili da se oproba u kvalifikacijama jednog ATP poena. Po imenima kvalifikacije i nisu toliko jake, te Martin ima sasvim realne šanse da se plasira u glavni žreb i zaradi neke bodove, ali i novac.

Martin je klasičan čelendžer igrač koji živi od ovih manjih turnira na šljaci. Konkretno, prošle sezone je odigrao 83 meča, a samo četiri su bila van šljake. Apsolutno nestvarno, ali istinito i to je jasan pokazatelj kakve su njegove ambicije.

Neka zdrava logika nalaže da Martin gubi ovo, jer ako bi pobedio sutra bi morao da igra polufinale u dublu, a kvalifikacije za Kordobu startuju u subotu. Ne bi imao vremena da se pošteno odmori i aklimatizuje na tamošnje uslove, jer uslobi u Boliviji i Argentini nisu isti.

Vredi probati sa pobedom ove druge kombinacije, a odlična opcija je i da uzimaju set. Prema online kladionicama opcija uzimaju set se plaća kvotom 1,87.

Predlog za klađenje: Deskote/Viljanueva set 1,87

Hrabrija opcija: Pobeda Deskote/Viljanuvea 3,05

Rezultat – 2:0

Napomena:

Ovaj meč retko koja naša kladionica daje u ponudi pre početka meča, ali u kladionici Mocart će biti u lajvu sto posto prema njihovoj najavi, tako da tu možete da ispratite.

Predlog nije sto posto siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje