petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: Tenis – Predlog za klađenje – 4. Novembar

Članak otvarati do 19:30


Treće kolo Mastersa u Parizu donosi duel između Karolsa Alkaraza i Uga Gastona. Prema kladionicama veliki favorit je Alkaraz čija se pobeda plaća kvotom 1,18, dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Njušimo iznenađenje ovde i to veliko. Alkaraz se lepo probio ove sezone na ATP listi, ali njegovo iskustvo igranja u dvoranskim uslovima je i dalje veoma skromno. Odigrao je samo sedam mečeva u karijeri u dvoranskim uslovima, i svih sedam je igrao ove sezone. Ti mečevi su uglavnom bili stresni, posebno ova dva u Parizu. Protiv Erbera je igrao tri tesna seta. Sva tri su otišla u produžetak, dok je protiv Sinera igrao dva seta, ali dva taj brejka. Dakle, može se reći da nije „razbijao“ svoje protivnike, naprotiv, bilo je dosta drame.

E sad, organizatori turnira nisu slučajno stavili ovaj meč u udarni termin. Francuzi su poznati kao verni navijači, i ne sumnjajte da će Gaston imati ogromnu podršku sa tribina. Opšte jje poznato da Francuzi pred svojim navijačima daju 120 % svojih mogućnosti i da uglavnom pružaju veliku zabavu.

Gaston je prošao kroz kvalifikacije, dobio je ozbiljnog igrača u dvorani kakav je Rinderkneč, a pobeda na Karenjo Bustom koji legitimno spada u top 20 na ATP listi je kruna ove nedelje. Verujemo da je pun samopouzdanja i da ima dovoljan kvalitet da bar jedan set učini neizvesnim, što će po nama biti dovoljno da meč ode u over.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultati: Pobeda Gastona 6:4 7:5 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje