četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Četvrtak 12. Avgust

Članak otvarati do 18:00


Treća runda WTA turnira u Montrealu donosi duel između Grkinje Marije Sakari i Beloruskinje Viktorije Azarenke. Prema kladionicama, ovaj meč je u totalnom egalu, a margina za gemove je postavljena na 20,5.

Jako jako zanimljiv meč koji treba ispratiti bez ikakve sumnje. Sakari je juče imala jako težak meč protiv Veronike Kudermetove koji je uspela na kraju da dobije. Mnogo borbe, mnogo drame, mnogo trčanja, ali sve su to stvari na koje nas je Sakari navikla, jer je to njen stil igre. Po ko zna koji put pokazala je onaj fajterski duh koji mnogim igračicama na WTA turu ne dostaje.

Sa druge strane, Azarenka lagano dobila Soranu Kiristeu sa 6:2 6:2. Teško je pričati nešto o njenoj formi, jer od kad se vratila tenisu zaista igra promenljivo. Bukvalno može da izgubi od bilo koga, ali isto tako kada je u formi ne postoji igračica koja može da joj parira. Ovo joj je tek prvi turnir nakon Vimbldona, tako da je sigurno sveža i orna za takmičenje.

Mi razmišljamo slično kao i kladionice. Biće ovo jako zabavan meč u to nemojte sumnjati. Sakari je igračica koja najbolje igra na šljaci, ali je dosta napredovala na betonu. Ove sezone tako ima polufinale u Majamiju i Abu Dabiju i četvrtfinale u Australiji na onim pripremnim turnirima. Zaista je dosta napredovala , što potvrđuju i brojke, jer u dosadašnjem delu karijere ima 177 pobeda na betonu što nije malo.

Biće ovde i oscilacija svakako. Nije Sakari igračica koja razbija svoje protivnice, a neće joj biti lako protiv Azarenke koja igra najbolje u ovakvim uslovima. Biće dosta dugih poena, nadmudrivanja, što će proizveti da obe igraju u naletu. U skladu sa tim po nama zaista vredi probati sa overom, jer bi bilo iznenađenje kada bi neka dobila lagano.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat:  Pobeda Azarenke 6:4 3:6 7:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje