utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 15. April

Članak otvarati do 16:30.


Čelendžer u Beogradu je turnir koji je nama zapao za oko. Tačnije, dubl meč u kojem će snage odmeriti Andre Goranson i Džoni Omara protiv Fakunda Bagnisa i Franciska Ćerundola.

Ovde imamo dvojicu igrača koji će igrati kvalifikacije za ATP turnir koji se takođe igra u Beogradu. Za sada ne zna tačno kada će kvalifikacije startovati, ali neka paušalna procena je subota. Igrače na koje aludiramo su Bagnisa i Ćerundolo. Ono što je zanimljivo jeste da Bagnis igra i u singlu, i pre ovog meča igraće taj singl meč protiv Jozefa Kovalika, i taj meč u najavi neće biti lak.


Lista igrača koji igraju kvalifikacije:


Ono na šta mi skrećemo pažnju jesu vremenski uslovi. Naime, vreme u Beogradu ovih dana nije najbolje i eventualna kiša bi stvarno napravila haos Bagnisu. Iz tog razloga ne verujemo da će on ovde nešto da se cima i igra za pobedu u dublu koji mu ne donosi ništa.

Dakle, imamo dve opcije. Prva je da Bagnis pobedi u singlu što znači da će igrati polufinale čelendžera i trebaće mu odmor za taj meč. Druga opcija je da izgubi u singlu i tek onda nema razloga da se cima u singlu. Kada pogledamo u globalu njemu ovaj meč apsolutno ništa ne znači i realno je da izgubi.

Pobeda Omare i Goransona ne bi trebala da se dovodi u pitanje.

Kvota na pobedu Omare i Goransona je samo 1,50 i je ok odigrati u nekom dublu, a mi predlažemo maksimalnu pobedu od 2:0.


Napomoena:

U ovom trenutku u našim kladionicama nema ovog meča u ponudi, ali po onome što smo mi videli kladionica Mozzart je ispratila sve mečeve sa ovog turnira, uključujući i dubl. Verujemo da će biti u lajvu, tako da zapratiti kroz lajv.

Dokaz da će biti u lajvu. https://prnt.sc/11fvlrs


Predlog za klađenje: 2-0 za Goransona i Omaru 2,15
Opijca 2: Čista pobeda Goransona i Omare 1,55


Rezultat 3-6 3-6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje