četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje- Četvrtak 27. Maj

Članak otvarati do 15:00


Barbora Krejčikova – Ekaterina Aleksandrova više od 21,5 gemova 1,80

Četvrtfinale WTA turnira u Strazburu donosi duel između Čehinje Barbore Krejčikove i Ruskinje Ekatarine Aleksandrove. Prema kladionicama favori za prolaz u narednu rundu turnira je Krejčikova, čija se pobeda plaća kvotom 1,70, a margina je postavljena na 21,5.
Kladionice kao da su čitale našu najavu juče za Krejčikovu i Garsiju, pa su se malo opametile. Juče smo videli klasično potcenjivanje Garsije i na svu sreću to smo naplatili.

I danas čini se imamo jedan paradoks, jer su kladionice postavile Krejčikovu za favorita, a Aleksandrova je mnogo bolje rangirana na WTA listi. Zašto ovo napominjemo? Napominjemo iz razloga što je jedan od glavnih kriterijuma kladionica za postavljanje kvota upravo rank, koji činjenica nema nikakav uticaj na meč, ali oni se toga i te kako drže. U skladu sa tim lako se da zaključiti da ovde nešto i te kako smrdi.

Aleksandrova je dosta bolja igračica u to nema sumnje. Krejčikova je pre svega dubl igračica i ove pobede koje otvaruje u poslednje vreme jesu za divljenje. Nemojte da vas začudi ovaj veliki broj pobeda na šljaci, jer su to mahom pobede sa ITF turnira koji nisu vredni pomena.

Očekujemo baš baš jedan egal meč sa mnogo drame. Krejčikova je možda sigurnija na servisu, ali danas je čeka baš dobra riternerka i igračica koja zna da produži poen. Ukoliko uspe da produži poen Aleksandrova će biti u velikoj prednosti. Ipak, mana kod Aleksandrove je taj slabašan servis koji je uglavnom pod velikim pritiskom. Juče protiv Burel je bilo drame, jer je čak četiri puta gubila servis. Krejčikova će sigurno imati prilike da se vraća u meč, jer kao što smo rekli Aleksandrova ima probleme sa servisom.

Kada se sve sabere i oduzme čisto sumnjamo da će bilo koja od ove dve teniserke dobiti lako sa 2:0, pa po nama valja se okušati sa over gemovima.

Predlog za klađenje:Više od 21,5 gemova 1,80

7:6 6:1


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje